image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

2007-es bajnoki győzelem és az Országos Gyerek Nyolcas Döntő értékelései

Adósok vagyunk, még 2007-es csapatunk utolsó két mérkőzésének, illetve a Gyerek Nyolcas Döntő meccseinek értékelésével. Cikkünkben most ezek következnek!

 IMG 3555

2021.05.11, 10:00 és 11:30, Szőnyi úti uszoda

A Budapest Gyermek II. Bajnokság számunkra utolsó meccsnapján, csapatunk két mérkőzést játszott egymás után, az elsőt a KESI, a másodikat pedig a BVSC ellen. 

KSI - KESI

17 - 4

Gólszerzőink: Barcsa Dániel - 5, Haracsi Milán - 3, Végső Balázs - 3, Rácz Richárd - 2, Csendes Roland - 1, Benedek Mór - 1, Szekeres Áron - 1, Hubai Dániel - 1. 

KSI - BVSC

12 - 8

Gólszerzőink: Rácz Richárd - 5, Barcsa Dániel - 2, Végső Balázs - 2, Benedek Mór - 2, Szekeres Áron - 1. 

Dávid Zoltán értékelése:

"Mivel a hétvégén az Országos Gyermek Bajnokság rájátszása kerül lebonyolításra és a 2007-es csapatból többen is tagjai annak a csapatnak is, így előre hoztuk a hétvégére tervezett fordulókat. Ennek érdekessége, hogy ez csak úgy volt lehetséges, ha egymás után játszunk két mérkőzést, pihenés nélkül, ahol a második helyen álló BVSC csapatával kellet megküzdenünk a második mérkőzésen. Emiatt kicsit féltem, hogy bírni fogjuk-e a strapát, de aggodalmam alaptalan volt és mind a két mérkőzésen nyerni tudtunk, aminek nagyon örültem, mert mind fizikálisan, mind fejben bírtuk a terhelést. Minden dícséret megilleti a srácokat egy hosszú, de eredményes idényt tudhatunk magunk mögött, ahol a rájátszásban nagyon jó csapatok ellen játszhattunk és sikerült megőriznünk veretlenségünket. Azt hiszem megnyerni egy bajnokságot mindig örömmel kell hogy eltöltsön, de nem feltétlen ez a cél. A cél,hogy fejlődjünk, megtanuljuk a vízilabda alapjait és felkészüljünk a továbbfejlődésre, megteremtsük annak fizikai, technikai és taktikai lehetőségét, remélem ez is sikerült. Gratulálok a csapatnak!!!!"


Május 14-16 között az Országos Gyermek Nyolcas Döntő zajlott az FTC uszodájában. Csapatunk az első meccen a Vasassal mérkőzött meg, ahol egygólos győzelmet sikerült aratni. Erről korábban beszámoltunk, itt olvasható. A következő két mérkőzésen az FTC-vel és az UVSE-vel játszhattunk. A bajnokságot végül a negyedik helyen zártuk. A két mérkőzés eredményét és értékelését olvashatják a továbbiakban:

KSI gyerek jpg

2021.05.15, 18:00, FTC uszoda - Népliget

FTC - KSI

12 - 10

Gólszerzőink: Bötkös Patrik - 3, Mérő Alex - 2, Nagy Zalán Márk - 2, Szabó Márton - 1, Szabó Kristóf - 1, Végső Balázs - 1. 

Dávid Zoltán értékelése:

"A bajnokság során 3 alkalommal találkoztunk ellenfelünkkel és 1 vereség-2 győzelemmel vártuk a találkozót. Mint ahogy az előző napon, most is idegesen kezdtünk és sajnos nem sikerült urrá lennünk az izgalmunkon. Egy izgalmas fordulatos mérkőzésen volt lehetőségünk a győzelemre, két gólos vezetésnél, kivédekeztünk egy hátrányt és lefordultunk belőle, sajnos ezt a lehetőséget nem sikerült gólra váltani, sőt az ellentámadásból gólt is kaptunk. Azt gondolom itt dőlt el a mérkőzés számunkra. Nem volt bennünk a meggyőződés, hogy nyernii tudunk. Továbbra is nagyon sok hibát vétettünk. Sajnálom mert azt gondolom, valahol magunkat vertük meg. Gratulálok az FTC nek a döntőbe jutáshoz."

2021.05.16, 17:00, FTC uszoda - Népliget

UVSE - KSI

12 - 11

Gólszerzőink: Mérő Alex - 4, Pörcz Martin Máté - 2, Nagy Zalán Márk - 2, Végső Balázs - 2, Kiss Ádám - 1. 

Dávid Zoltán értékelése:

"Ennek a mérkőzésnek abszolút pozitív mérleggel vághattunk neki, még soha nem szenvedtünk vereséget az UVSE ellen. A nyomás vagy hogy elbizonytalanodtunk vagy a tét hogy ki is kaphatunk erre a mérkőzésre mégjobban rányomta bélyegét. Számomra érthetetlen módon a 8-as döntőben voltunk bizonytalanok, miközben az év során nagyon magabiztosan pólóztunk. A tudás azt gondolom bennünk van és mindenből lehet tanulni. Remélem ebből a pofonból is tudunk majd építkezni. Nagyon sajnálom, mert a legfontosabb pillanatban a 8-as döntőben blokkoltunk le. Megyünk tovább, megpróbáljuk majd erősíteni a mentális oldalunkat is."

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem