image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Serdülő Nyolcas Döntő értékelés

Országos Serdülő Nyolcas Döntő beszámolója és értekelése

 IMG 2537

2021.05.21-23, Tiszavirág uszoda, Szeged

KSI - SZVPS

15 - 6

Gólszerzőink: Szalai Péter Miklós - 3, Iriczfalvi Gábor - 3, Bede Marcell - 2, Országh Mihály - 2, Nagy Ákos - 1, Pető Ádám - 1, Deák Máté - 1, Szépfalvi Gergely - 1, Niklász Ádám - 1. 

KSI - PSN

15  - 9

Gólszerzőink: Bede Marcell - 4, Szalai Péter Miklós - 4, Iriczfalvi Gábor - 3, Nagy Ákos - 2, Országh Mihály - 1, Szépfalvi Gergely - 1. 

KSI - UVSE

13 - 8

Gólszerzőink: Szalai Péter Miklós - 5, Bede Macell - 3, Iriczfalvi Gábor - 3, Nagy Ákos - 1, Gaál Botond - 1.

Keszthelyi Tibor értékelése:

"A bajnokság kiírásának megfelelően az alapszakasz tizenöt, a középszakasz hét és a rájátszás három mérkőzése után Szegeden egy  szép, új uszodában  került sor a mindent eldöntő utolsó három mérkőzés lebonyolítására. Pénteken gyönyörű környezetben, optimális körülmények között, a helyi fiatal csapat ellen kezdtük a döntőt. Jól indult a meccs és már az első negyedben tulajdonképpen eldőlt minden, a kedélyeket talán csak a játékvezetők ténykedése borzolta kissé. Hazautaztunk, majd szombaton újult erővel  a már komolyabb játékerőt képviselő Pécs ellen szálltunk vízbe. Kiegyenlítettebb első félidő után fokozatosan kerültünk előnybe és végül viszonylag  simán jutottunk a döntőbe. A döntő másik résztvevője az az UVSE volt, aki az elődöntő másik mérkőzésén  jó játékkal a BVSC csapatát győzte le nagy gólkülönbséggel. Bejött a papírforma , hiszen az alapszakasz és középszakasz első két csapata találkozott a döntőben. A vasárnap a döntőben kiegyenlített első negyed után minimális előnybe került az UVSE. A  második negyed elején  hátrányunk már három gólra növekedett, ekkor időt kértünk, sikerült stabilizálni védekezésünket a negyed végére pedig már kiegyenlítettünk. A folytatásban  védekezésünk továbbra is jól működött, lefordulásokból és centerből is rendre eredményesek voltunk. Ugyan  3 - 6 után egy 6 - 0 rohammal megfordítottuk a mérkőzést, de ekkor kissé megtorpantunk és így ellenfelünk egy gólra felzárkózott, a döntés az utolsó negyedre maradt. Az utolsó negyedben nekünk sikerült először gólt szereznünk, majd bő egy percre rá még egyet, és ezekre a találatokra már nem volt válasz. Végül  az utolsó  negyedben négy gólt szereztünk, mindet akcióból, ez döntött. Azt hiszem megérdemelten szereztük meg a bajnoki címet, ez a csapat ebben a bajnokságban nem talált legyőzőre, veretlenül lett bajnok. Nagy - nagy gratuláció és köszönet a játékosoknak, a szülőknek és minden támogatónak akik hozzásegítettek minket ehhez a győzelemhez. Köszönet Imre bácsinak, Andi néninek, a kollégáknak és a klubnak a támogatásért és a toleranciáért. Szívből köszönöm!"

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem