image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Közös edzőtábor a spanyolokkal

Tapasztalatcsere a madridi Majadahonda Caude és a budapesti KSI fiataljai között. Közös edzőtáborban vett részt a madridi csapattal, hasznos és jó hangulatú edzéseken vannak túl a csapatok. A következő cikk a madridiaknál jelent meg.

 

A tavaszi szünet alatt a Majadahonda fiataljai egy kiváló lehetőséget kaptak sportkarrierjük előremozdításának érdekében: március 23 és 28 között 13 sportoló és két edző illetve az AD Rivas úszóklub egy sportolója pár napot Magyarországon tölthetett a KSI meghívására.

A madridi csapat ittléte alatt többször is edzettek a budapestiekkel és barátságos mérkőzéseket játszottak. Ráadásul ezek az edzések olyan emblematikus helyeken történtek, mint a Margitszigeten található medencék, ahol 2017-es világbajnokság mérkőzéseit is játszották.

A CNW Majadahonda Caude, de főképp a sportolói és edzői számára maradandó élmény volt, hogy egy olyan országban gyakorolhatták szerezett sportágukat, amelyben az egyik legfejlettebb a vízilabda és ahol struktúrában, mennyiségben és minőségben a legtöbbet lehet tanulni. Továbbá a KSI egy vezető klub Magyarországon és kimondottan az ifjúságiaknál az első helyen áll a magyar bajnokságban, ami még érdekesebbé tette ezeket az edzéseket.

A magyarországi tartózkodás alatt a 14 játékos és a két edző a KSI-s sportolók családjainál szállhatott meg, amely még érdekesebbé tette az utat, hozzátéve turisztikai programokat és a magyar hétköznapok megismerését.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem