image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Koronavírus-tájékoztató

 

KORONAVÍRUS - TÁJÉKOZTATÓ

DE7B79AF C466 4820 A22E EB1C569F50E1Kedves Szülők !

Egyesületünk elnöksége a koronavírus terjedése kapcsán az alábbi tájékoztatást szeretné adni a Hajós Alfréd Sportuszodában és a Császár-Komjádi uszodában edző gyermekeink egészségének megóvása érdekében, valamint felhívni minden érdekelt figyelmét a fertőzés sikeres megelőzésében szükséges közös teendőinkre.

A szakemberektől kapott információink alapján a medencékben használt klór mennyisége elég ahhoz, hogy az esetlegesen vízbe kerülő koronavírust elpusztítsa.

Az uszoda vezetői a következő intézkedéseket tették a fertőzés megelőzése érdekében:

- fokozott fertőtlenítő takarítások – éjszakai műszakban is - az uszoda minden helyiségében, teljes területén

- az uszodát látogató vendégek, sportolók, alkalmazottak figyelmének felhívása az uszoda higiéniai szabályainak fokozott betartására, betartatására - az uszodát csak egészségesen látogassák a vendégek, sportolók; dolgozók csak ebben az esetben vegyék fel a munkát 

- kézfertőtlenítők kihelyezése a bejárathoz és higiéniai helyiségekbe, dolgozók részére szájmaszk használata köhögés esetén, dolgozók fokozottabb figyelme a higiéniára, kézmosásra

Mindez csak akkor lehet eredményes, ha mindannyian segítünk abban, hogy olyan szülő, gyermek, alkalmazott ne látogassa az uszodát, aki vírusfertőzésre utaló jeleket mutat.

Amennyiben ismereteik szerint olyan személlyel került kapcsolatba a család bármely tagja, aki vírusfertőzött területről érkezett, vagy önmaga járt az elmúlt két hétben ilyen helyen és az esetlegesen fertőzésre utaló jeleket mutat, mindaddig ne látogassa az uszodai közösséget, amíg orvosa tünetmentesnek nem nyilvánította.

Együttes érdekünk, hogy betartsuk, betartassuk a fenti minimális előírásokat annak érdekében, hogy elkerülhessük a koronavírusos fertőzést.

Figyelemmel kísérjük a történéseket, amint változás áll be, megtesszük a szükséges lépéseket. Az első a gyermekek egészsége és biztonsága. 

Együttműködésüket köszönjük! 

KSI SE Vízilabda Szakosztály

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem