image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright
tippmixpro

BENU Magyar Kupa - győzelem a DVSE ellen

BENU Magyar Kupa
Mérkőzés és győzelem a Debrecen csapata ellen

tippmix RGB 1


2020. 08. 12, Hajós Alfréd Sportuszoda 50 m-es medence

KSI SE – DVSE
15 – 14

Gólszerzőink: Csapó Ádám – 4, Pető Attila – 3, Hajdu Attila – 3, Nagy Ákos – 2, Szalai Péter Miklós – 2, Gábor Lőrinc – 1, Országh Mihály – 1.

Nagyon jól kezdtünk a mérkőzésen. Az első ráúszásnál megszereztük a labdát, majd a támadást végül góllal fejeztük be, így ezzel nagyon hamar át is vettük a vezetést. A negyed alatt csapatunk összesen 7 gólt értékesített. A második játékrészben 3 akciógólunkkal 4 gólos különbséget alakítottunk ki, így a félidőben már 10-6 volt az állás. A Debrecen csapta nem adta könnyen a győzelmet, ez a mérkőzés második felében látszott is. A harmadik 8 perc alatt mindkét csapat egyarát 3-3 találatot tudott értékesíteni. Az utolsó negyedben azonban 5 gólt kaptunk a Debrecentől, ez viszont már nem volt elég ellenfelünk számára, hogy átvegye a vezetést. Ezzel a mérkőzéssel megszereztük a BENU Magyar Kupa alatt az első győzelmünket! Szép volt fiúk!

Horváth János értékelése a mérkőzésről:

"Nagy boldogság, hogy felnőtt csapat ellen nyerni tudtunk! Rutintalanságunkból fakadóan 4 gólos előnyről nehézzé tudtuk tenni magunknak a mérkőzést! Fejlődnünk kell mindenben, mert az OB/I az más kávéház! Fejlődnünk egyénileg és elsősorban csapatként! Gratulálok a játékosaimnak! Hajrá KSI!"

győzelem a dvse ellen

 

Tippmix Banner

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem