image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

2004-es csapatunk

A 2004-es korosztályban 35 játékos van leigazolva klubunkban. A nagy létszámra való tekintettel idén is két csapatot indítottunk a bajnokságban. A tavalyi bajnokságban az első csapatunk az 5. helyen végzett, míg második csapat az alsóházban a 2. helyet szerezte meg. 

 ksise 2004

Mindkét csapat túl van pár fordulón. Az egyes csapat nagy küzdelem után 12-9-re győzni tudott a Kecskemét csapata ellen. Nagy ellenfelünk voltak a tavalyi évben, így ez a győzelem jó kezdése az idei bajnokságnak. A többi meccsen eddig simán nyertek a gyerekek. Eddigi legnagyobb arányú győzelmünket is megszereztük 60-0-ás végeredménnyel. Öt meccs után a tabella első helyén 170 dobott góllal.

A kettes csapat a Honvéd ellen játszott a Margitszigeten. A csoportban a legerősebb ellenfél ellen 15-5-re kaptunk ki. Az eredmény nem a valós képet mutatja a csapatról, ennél sokkal többet tudnak. Ez a második mérkőzésen látszott is, ahol a Százhalombatta mérkőzésen többször vezettünk, de végül 9-9-es döntetlennel zárult a mérkőzés.

A csapat edzői Nádor Zsombor és Marnitz Márk.

Az egyes csapat játékosai:
Kapusok: Nagy Levente, Galambos Marcell
Mezőnyjátékosok: Pető Ádám, Országh Mihály, Szekeres Attila, Szekeres Damos, Bede Marcell, Gőhr Barnabás, Pocsai Péter, Berényi Dominik, Tuba Attila, Tamás Kevin, Aranyosi Péter, Sárándi Zsombor, Iriczfalvi Gábor.

A kettes csapat játékosai:
Kapusok: Dóczi Olivér, Gaál Tamás.
Mezőnyjátékosok: Szépfalvi Gergely, Aradszky Zsolt, Bognár Balázs, Orosz András, Csala Balázs, Fábri-Nagy Domonkos, Pozsonyi Koppány, Nádorváry Huba, Csánk Péter, Péter Áron, Sebe Dávid, Talpag Benedek, Koren Balázs, Tóth-Horváth Milán, Bedák Zsombor, Reszler Dominik, Albert Iván

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem