image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Kettőből egy győzelem a 2004-nél

2004-es kettes csapatunkkal két mérkőzést játszottunk vasárnap az ASI és az Oázis ellen. Az ASI ellen nem sikerült nyernünk, de az Oázis ellen szoros mérkőzésen a végén egy góllal sikerült nyernünk.

 

Az első meccsen az ASI ellen sok hibával játszottunk, sajnos a befejezések nem voltak tökéletesek. Az első negyedben az ASI kihasználta a hibáinkat és sikerült 4-1-re ellépniük. A második negyedben kezdtünk életre kelni, de nőtt a különbség. A nagyszünetben már 6-2-re vezetett az ellenfél.

A harmadik negyedben sikerült feljönni 6-4-re. Az utolsó negyedben már nem sikerült fordítanunk, már csak egy gólt szereztünk, a végeredmény 9-5 az ASI javára.

A mérkőzés jegyzőkönyve.

A második meccsen az Oázis ellen játszottuk, az elsőtől az utolsó percig szoros volt. Az első negyedben három büntetőt is szereztünk, de csak kettőt sikerült belőnünk. Az első negyed vége 2-2 lett. A második negyedben szintén fej-fej mellett mentünk, de a nagyszünetre az Oázis szerzett vezetést. 

A harmadik negyedben egyetlen gól született, amivel egyenlítettünk. Az utolsó negyedet 4-4-es döntetlennel kezdtük. Ellenfelünk szerezte meg a vezetést, de nemsoká sikerült újra kiegyenlítenünk, majd a vezetést is átvettük. Sajnos a következő támadásban újra döntetlenre hozták a mérkőzést. Két perccel a vége előtt centerből szerzett gólunkkal 7-6-ra vezettünk, ami már a végéig kitartott és megnyertük a mérkőzést.

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem