image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Két helyszínen a 2004-esek

Mindkét csapatunknak két mérkőzése volt a Markovits Kálmán 2004-es Bajnokságban. Az egyes csapatunk Cegléden, amíg a kettes Százhalombattán játszott.

Az egyes csapat az első mérkőzésen a Honvéd ellen, majd a Kecskemét ellen tudott győzedelmeskedni. A Honvéd elleni mérkőzés három negyedig kiegyenlített volt, az első negyedben 3-3 volt az eredmény, ezután a következő negyedben gól sem született. 

A harmadik negyed végéig sem szerzett vezetést egyik csapat sem. A negyedik negyedben mindent bele kellett adnunk és figyelmesen a helyzeteket kihasználva 4-0-ás utolsó negyeddel 8-4-re tudtunk nyerni. 

A mérkőzés jegyzőkönyve.

A második mérkőzésen a Kecskemét ellen se volt könnyebb dolgunk. Az első két negyedben végig fej-fej mellett haladtunk, a második negyedben végig tartottuk magunkat, de ellépni nem tudtunk ellenfelünktől. Minden találatunkra jött egy Kecskeméti gól is, így kétgólos előnyünk csak rövid időre volt.

A harmadik negyed Kecskeméti góllal kezdődött, az állás 8-8. Ez egy percig sem zavart minket és két gyors góllal máris 10-8-ra vezettünk. Itt még sikerült meccsben maradnia ellenfelünknek és egy gólra csökkenteni hátrányát. Ezután minden összejött nekünk és háromszor is betaláltunk. Az utolsó negyed előtt négygólos előnnyel 13-9-re vezettünk. Az utolsó negyed elején a Kecskemét a végén pedig mi találtunk be, ezzel a végeredmény 14-10.

A mérkőzés jegyzőkönyve.

A kettes csapatunk az OSC ellen játszotta első mérkőzését. Az előző meccsen 18-4-re az OSC nyert, most viszont sikerült visszavágunk.

Már az első negyedben 2-1-es vezetést szereztünk. A második negyedben sok helyzetet kihagytunk, de sikerült egyet lőnünk, így a félidőben már 3-1-re vezettünk. A harmadik negyedben kicsit kiengedett a csapat és magunkra húztuk az ellenfelet, a negyedik negyed előtt 4-4-re álltunk.

Az utolsó negyedet nagyon jól indítottuk, két góllal kezdtünk, 6-4-es vezetést szereztünk. Ezután pár percig gól nélkül ment a mérkőzés. Sok helyzetet kihagytunk előnyből és centerből is. Az utolsó percben két előnyt is kapott az OSC és éltek is a lehetőséggel, 6-6-ra hozták a meccset 19 másodperccel a vége előtt. Az utolsó támadásunk következett, ahol tiszta erőből felmentünk, Aradszky Zsolt beállt centerbe bejátszottuk neki és megszerezte a győztes gólunkat. 7-6-os győzelemmel vágtunk vissza.

A mérkőzés jegyzőkönyve.

A második mérkőzést az ASI ellen játszottuk kifáradva az előző meccstől. Sajnos kijött a mérkőzés közepére, hogy nekünk egy szoros kiélezett meccsünk volt, az ASI-nak pedig egy könnyebb győzelme. 

Az első negyedben még fej-fej mellett állt a két csapat, az első negyed végén 2-2 volt az állás. A második negyed elején még tartottuk magunkat, az ASI szerzett vezetést, majd pár percig gól nélkül folyt a mérkőzés. Több helyzetet is kihagytunk, amit a negyed végén kihasznált ellenfelünk és 7-2-re eltudott lépni a félidőben. 

A mérkőzés második felében már nem sikerült feljönnünk, próbáltunk kapaszkodni, de nem volt szerencsénk. Védekezésben sokat hibáztunk, támadásban pedig sok helyzetet kihagytunk. A végeredmény 16-5.

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem