image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

2004-es forduló

Minkét csapatunk két-két mérkőzést játszott a mai napon a Markovits Kálmán Gyermek 2004-es Bajnokságban. Az egyes csapatunk két győzelemmel zárt, amíg a kettes csapatunknak csak az egyik mérkőzésen sikerült győznie.

Egyes csapatunk először az AVUS ellen játszott, majdnem tízgólos győzelmett szerzett.

Az első negyedben nem bírtunk még ellenfelünkkel és 1-1-es állással ért véget. A második negyedet megnyomtuk és megnyugtató előnyt szerzetünk. A 6-0-ás második negyeddel már 7-1-re vezettünk.

A harmadik negyedben bebiztosítottuk győzelmünket, a negyed végéig 11-1-ig mentünk el. Az utolsó negyedben, az első negyedhez hasonlóan itt is döntetlen lett a negyed végeredménye. 13-4-es győzelmet arattunk.

A mérkőzés jegyzőkönyve.

A második mérkőzésen a Tatabánya ellen játszottunk, akikkel az előző meccsen 7-7-es döntetlent játszottunk. A mai mérkőzésen sikerült visszavágnunk, 13-8-as győzelmet arattunk.

Az elején 1-0-ra majd 2-1-re mi vezettünk, de ezután három büntetőt is szerzett ellenfelünk és a negyed végére 4-3-as vezetést szerzett. A második negyedben is fej-fej mellett haladtunk, először mi, aztán a Tatabánya szerzett vezetést. A félidőre sikerült fordítanunk és egygólos előnnyel mentünk a szünetre.

A második félidőre erőre kaptunk, két gólt is szereztünk, ezzel már háromgólosra nőtt előnyünk. A negyed végén 11-8-ra módosult az eredmény. A negyedik negyed még két gólt hozott, így a végére öt góllal, 13-8-ra nyertünk.

A mérkőzés jegyzőkönyve.

A kettes csapatunk a Pécs ellen kezdett. Az első negyedben még megvoltak a helyzetek, de büntetőt hibáztunk és nem volt szerencsénk, így 1-0-ás vezetést szerzett a Pécs.

Ezután a Pécs kihasználta hibáinkat és a második negyedben elhúzott és 8-1-es vezetést szerzett. Ezután sem sikerültek a befejezéseink, így mindössze három gólt szereztünk a mérkőzésen. A végeredmény 14-3 a Pécs javára.

A mérkőzés jegyzőkönyve.

A második mérkőzést a Dunaújváros ellen játszottuk, nagyobb volt a figyelem, így a győzelem is a miénk lett.

Az első negyedben megalapoztuk a győzelmünk, 4-0-ás vezetést szereztünk. A második negyedben is folytattuk és nőveltük előnyünket. A félidőben már 6-0-ás vezetéssel álltunk, annak ellenére, hogy sok helyzetet kihagytunk. 

A harmadik negyedben még egy gólt szereztünk és már 7-0-ra vezettünk, ekkor kaptuk az első gólt. Nem álltunk meg a végéig, mindenki sokat játszott, a végén 11-3-ra nyertünk.

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem