image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Szoros rangadón győzőtt 2004-es csapatunk

Szoros mérkőzésen tudott győzni 2004-es csapatunk a Markovits Kálmán Gyermek 2004-es Bajnokságban. Egy forduló, két mérkőzés van hátra a bajnokságból.

Ezzel a győzelemmel négy ponttal állunk az első helyen. Az utolsó fordulóban még két mérkőzésünk van, ahol már egy győzelemmel már megvan a bajnoki címünk.

Az UVSE ellen játszottunk, ahol szoros mérkőzésen egy góllal sikerült nyernünk 8-7-re. Az utolsó másodpercig szoros volt a mérkőzés.

Az első negyedben az UVSE szerzett vezetést, ekkor kiegyenlítettünk és a vezetést is átvettük. Újra döntetlen, de még vezetést szereztünk az utolsó támadás előtt. Négy másodperccel a vége előtt büntetőhöz jutott ellenfelünk, ezzel 3-3-as döntetlennel álltunk a második negyed előtt.

Jól kezdtük a negyedet és egy büntető után már 4-3-ra, majd egy emberelőnyt szereztünk és gólra is váltottuk. Ezzel már 5-3 volt az állás. Sajnos az utolsó támadásunkban elszórtuk a labdát és még maradt ideje támadni az UVSE-nek és be is találtak és egy gólra feljöttek a nagyszünet előtt.

Úgy tűnt a harmadik negyedben nem esik gól, kétszer is emberelőnyben játszottunk, az egyiknél kettős emberelőnyünk volt, de egyikkel sem éltünk. Ezt góllal büntette ellenfelünk és újra döntetlen az állás. Még egyet támadhattunk a negyedben, eredményesek voltunk, így egygólos vezetéssel kezdtük az utolsó játékrészt.

A negyed elején góllal kezdtünk, két gólosra nőtt az előnyünk. Nem sikerült türelmesen játszanunk, egy-két hibánkat kihasználva két akciógólt is szerzett az UVSE, ezzel két és fél perccel a vége előtt 7-7-es döntetlenre állt a mérkőzés. Emberelőnyhöz jutottunk, de nem tudtunk élni vele. Időkérés után az UVSE támadhatott, jól védekeztünk és csak hátulról hagytuk lőni ellenfelünk, ez szerencsénkre elkerülte a kapunkat. Az utolsó támadásunkban emberelőnyhöz jutottunk, elkezdtük a játékunkat majd hátulról Bede Marcell vágta a kapuba a labdát megszerezve a győztes gólunkat.

A csapat edzője Nádor Zsombor a mérkőzésről:
"Nem sikerült megismételni az utolsó két rangadó kiemelkedő játékát. Helyenként pontatlan játékunkat azonban hihetetlen szívvel és küzdeni tudással kompenzáltuk. Nagy lépést tettünk az álmaink felé, tovább készülünk az utolsó fordulóra, gratulálok a csapatnak."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem