image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

2004-es Bajnok Csapat

A 2016-2017-es Markovits Kálmán 2004-es Gyermek Bajnokság élén végzett csapatunk. Az utolsó fordulóban a BVSC és az FTC elleni győzelem után hét ponttal miénk a bajnoki cím.

A két mérkőzésből elég volt egy győzelem is a bajnoki címhez, de mi nem elégedtünk meg eggyel és két győzelemmel ünnepelhettük bajnoki címünk.

Az első mérkőzést a BVSC ellen játszottuk, ahol az első negyedben megszereztük a vezetést, de még fordítani tudott a BVSC. A mérkőzésen ez az egy alkalom volt, hogy vezetett ellenfelünk. Még ebben a negyedben fordítani tudtunk és 3-2-es vezetéssel kezdtük a második negyedet.

Egyből az első támadásból egy újabb gólt szereztünk, majd egy hosszabb gól nélküli rész következett. A negyed utolsó percében a BVSC szerzett gólt büntetőből.

A harmadik negyedben is még volt izgulni való, hiszen az elején emberhátrányba kerültünk és gólra váltotta ellenfelünk, így az állás 4-4. Nem jöttünk zavarba, Országh Mihály akciógóljával újra nálunk volt az előny. Ezután egy büntető következett, de kihagytuk. A negyed végén még egy büntető következett és ezt már gólra is váltottuk, így az utolsó negyed előtt kétgólos volt az előny.

Az utolsó negyedben már nem sok változás volt. A negyed felénél szereztünk egy gólt, ezzel beállítva a végeredményt. Ezzel a 7-4-es győzelemmel nem csak a mérkőzést, hanem a bajnokságot is megnyertük.

A mérkőzés jegyzőkönyve.

A második mérkőzést a Fradi ellen játszottuk, ahol a Fradi kezdett góllal a mérkőzésen viszont csak 1-0-ra tudott vezetni és innentől mi irányítottunk. A negyed végére fordítottunk, az állás 2-1 a javunkra.

A második negyedben szinte már eldöntöttük a mérkőzést. Jól védekeztünk és a támadásban is remekeltünk. Misi negyede volt, ahol egy akciógól, egy büntető, majd egy emberelőnyös találatával a negyedet 3-0-ra nyertük meg, ezzel a felénél 5-1-re vezettünk már.

A harmadik negyedben kiegyenlített volt a küzdelem, a különbség nem változott, 2-2-es negyeddel 7-3-re módosult az eredmény. Az utolsó negyedben mégegy hajrába kezdtünk, még eggyel nőveltük az előnyt.  Nagy Levi a kapuban jól teljesített az egész meccsen, ami a négy kapott gólban mérhető. A mérkőzés 9-4-re nyertük meg, így győzelemmel zártuk az évet.

A mérkőzés jegyzőkönyve.

Képek a Bajnok Csapatról

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem