image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Felkészülési kupát nyertek a 2004-esek

Az egyesületünk 2004-es születésűek között a Fradi által rendezett egynapos kupán első helyen végeztek. Négy csapat indult, az UVSE, az FTC, az FTC 2005 és a csapatunk. Háromból három meccset megnyertünk.

2004-es Kupa

Szombaton 10 órától játszottuk az első meccsünket a FTC 2004-es csapata ellen. Nagyon jól kezdtük a mérkőzést és egészen a harmadik negyedik meneteltünk előre és 5-0 állt az eredményjelzőn. Három negyed után kaptuk az első gólt. Kicsit alább maradt a figyelem és a végeredmény 7-5 lett.

Következett a második mérkőzés az UVSE ellen. Ez már sokkal szorosabb volt, de jó kezdéssel 2-0-ás vezetést szereztünk. Eddig minden jól ment, amikor is az UVSE beerősített és sikerült feljönniük 3-2-re. Nem találtunk be és nem figyeltünk a védekezésre sem, így kiegyenlített az ellenfél és nem állt meg, két gólos hátrányba kerültünk. 

Nem kellett félteni a srácokat. Összeszedték magukat és már csak egy volt a hátrány, mikor Tamás Kevin kiegyenlített. Nem állt meg ment tovább és a következőt is ő lőtte. Ekkor már 6-5-re mi vezettünk. Újra mi irányítottuk a mérkőzést. Néhány perccel a vége előtt már 10-6-ra is vezettünk. A végeredmény 11-8-as győzelem lett.

Az utolsó meccsen az egy évvel fiatalabb Fradival játszottunk. A jó kezdés itt is sikerült. Már az első negyed után 8-0-ás vezetést szereztünk. A második és harmadik negyed kicsit gyengébbre sikerült, ahol három gólt lőtt az ellenfél, de többet nem is engedtünk nekik. Az utolsó játékrészben is nagy különbséggel nyertünk, a végeredmény 16-3 lett a javunkra, ezzel a kupa első helyét megszereztük.

Az első helyezett csapat

Dr. Nádor Zsombor a kupáról: 
"A tavaszi szezon kezdete előtt nagyon hasznos volt ez a szombati nap. Köszönjük a Ferencvárosnak a meghívást. Három jó csapat ellen játszhattunk, ebből kettő ellenfelünk lesz a bajnokságban, egy pedig a 2005-ös korosztály kimagasló csapata. Összességében a február eleji időszaknak megfelelően játszottunk. A védekezésünk kezd összeállni, elől viszont még sok dolgunk van a következő hetekben. Elégedett voltam a csapatnak a hozzáállásával és küzdeni akarásával és külön öröm, hogy helyenként kifejezetten látványos szép megoldásokkal tudtunk játszani."

Képek a kupáról a galériában: http://ksipolo.com/index.php/galeria/59-2004-es-kupa-a-fradin

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem