image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Két helyszín két eredmény a 2004-eseknél

Két helyszínen játszott a 2004-es korosztály két csapata. Az egyes csapat a Kőér utcában a HUVK SE ellen győzni tudott, amíg a kettes csapat Százhalombattán az OSC VSE ellen szenvedett vereséget.

HUVK SE - KSI SE I. mérkőzés jegyzőkönyve

Az első negyed még szorosabb mérkőzést mutatott. Három perccel a vége előtt még 1-1 állt az eredményjelzőn. A negyed végén viszont bemelegedtünk és 25 másodpercen belül egy büntető és egy akciógól után már 1-3 volt az állás. A félidőre növeltük az előnyt és már 5-1-re vezettünk.

A mérkőzés második felében már nem kaptunk gólt, de növeltük az előnyünk. Az utolsó negyed előtt már 1-8-ra vezettünk. Az utolsó negyed se volt túl gólzáporos, egy gólt lőttünk ezzel a végeredmény 1-9-es győzelem.

A mérkőzés jegyzőkönyve.

A kettes csapat Százhalombattán nem volt ilyen sikeres. Az első negyedben nem tudtunk felpörögni és több védekezési hibánk is volt ebből két büntetőt is adtunk az ellenfélnek. Az első negyed után kétgólos hátrányunk volt. A második negyed végéig még játszottunk és meccsben maradtunk 3-5 állt az eredményjelzőn. A negyed végén még két gólt kaptunk, sajnos a félidőre 3-7-es hátrányban voltunk.

KSI SE II. - OSC VSE mérkőzés

A második félidőben már kifogyott az erő a csapatból. Nem tudtak felpörögni. Támadásban sok hiba volt, amit kihasznált az ellenfél. A mérkőzés végéig nem sikerült gólt lőnünk. A végeredmény 4-18 az OSC javára.

Képek a mérkőzésről.

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem