image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Két csapat hasonló eredmények

A 2004-es csapataink az első meccseiken döntetlent a másodikon győzelmet értek el. Az egyes csapat döntetlent játszott a Tatabányával, a kettes a Százhalombattával.

 

Az egyes csapatunk a Népligetben játszott 12 órától a Tatabánya ellen. Az első negyedben nagyon jól indítottunk és megszereztük a vezetést is. A negyed végére már 3-1-re vezettünk. Nagyon sok volt még hátra a mérkőzésből. A második negyedben a Tatabánya kezdett jobban és a negyed közepére már fel is jöttek. A negyed végére még sikerült megszerezni a vezetést, így a nagyszünetre 4-3-as vezetéssel mentünk.

Tatabánya - KSI SE mérkőzés jegyzőkönyve

A harmadik negyed megint Tatabánya góllal kezdődött, ezzel újra döntetlenre állt a mérkőzés. Két és fél perccel a vége előtt Bede Marcell büntetőjével és megúszásgóljával 6-4-re vezettünk az utolsó negyed előtt. Az utolsó negyedben nem volt szerencsénk. Több védekezési hibát is vétettünk. Kaptunk három gólt is, amiből kettőt büntetőből. Ezzel a végeredmény 7-7.

A mérkőzés jegyzőkönyve.

A második mérkőzésen a BVSC ellen játszottunk, ahol nagyon lelkesen és jól játszott a csapatunk. Már az első negyedben sikerült nagyobb előnyt szerezni. Az első negyedet 4-0-ra nyertük meg. A második negyedben sikerült elmennünk már öt aztán hat góllal is, de a negyed végére sikerült felzárkóznia a BVSC-nek. A félidőben 8-4-es vezetéssel álltunk.

KSI SE - BVSC mérkőzés jegyzőkönyve

A harmadik negyedben nem volt túl sok gól, összesen egy a BVSC büntetőjéből. A negyedik negyedben újra a BVSC gólja jött, az eredmény 8-6. A győzelem nem volt kérdés, ezt egy góllal meg is erősítettük. Az utolsó támadásukat még gólra váltotta ellenfelünk. A végeredmény 9-7.

A mérkőzés jegyzőkönyve.

A kettes csapatunk a Kondorosi úti uszodában játszott először a Százhalombatta ellen. Fordulatos mérkőzés volt, az elején a Százhalombatta szerezte meg a vezetést. Sikerült kiegyenlítenünk és még a vezetést is átvettük. Megint az ellenfelünk talált be, de ezután sikerült kétgólos előnyt szerezni. Ez nem tartott sokáig, a negyed végére 4-4 az eredmény.

A második negyedben újra a Batta szerzett vezetést, de belehúztunk és a negyed végére újra kétgólos volt az előny. A harmadik negyedben mi kezdtük a góllövést és már 3 gól volt közte. Ezután nagyon sokat hibáztunk védekezésben és támadásban is, amit kihasznált az ellenfelünk és fordítani tudott a negyed végére. A negyedik negyedben nem sikerült csak egyszer betalálnunk, amivel 11-11-es végeredménnyel zárult a mérkőzés. A végén több lehetőséget is kialakítottunk a győzelemhez, de sajnos nem sikerült értékesítenünk.

Képek a mérkőzésről a >>galériában<<.

A mérkőzés jegyzőkönyve.

A második mérkőzésen a Dunaújváros ellen játszottunk. Az első negyed hasonlóan kezdődött mint az első meccsen. Könnyedén vezetést szereztünk, majd a negyed végére már a Dunaújváros vezetett. A második negyedben már volt kétgólos hátrányunk is, de egyenlíteni tudtunk. A félidő előtt még egy gólt szerzett az Újváros, ezzel a félidő 5-6.

KSI SE - Dunaújváros mérkőzés

A harmadik negyedben sikerült megfordítanunk a mérkőzést és onnantól már végig mi vezettünk. A negyedben még kétgólos vezetést is szereztünk, de a végjáték előtt 9-8 állt az eredményjelzőn. Az utolsó negyedben újra döntetlenre álltunk. Nem álltunk le és újra beállítottuk a kétgólos előnyünk. A végén 33 másodperccel a vége előtt 12-11 az eredmény és sikerült végigjátszani a támadásunk és a végén lőttünk egyet. A vendégek 5 másodperc alatt már nem tudtak gólt szerezni ezzel a végeredmény 12-11 maradt.

Képek a mérkőzésről a >>galériában<<.

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem