image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Két győzelem a 2005-ösöknél

A BVSC ellen nyert rangadót 2005-ös csapatunk, majd az AVUS ellen sikerült magabiztos győzelmet aratnunk. Sikeres napot zárt ezzel szakosztályunk.

Az első mérkőzést a BVSC ellen játszottuk. Egygólos győzelmet arattunk, de az eredmény nem tükrözi a mérkőzésen látottakat. Az első negyedben mi szereztük meg a vezetést és az egész mérkőzésen tartani tudtuk, ezzel a győzelmet is megszerezve.

Az első negyedben 1-3-as vezetést szereztünk, amit a félidőig sikerült még növelni. A második negyed végén már öt góllal is vezettünk, de a félidőre 2-6 állt az eredményjelzőn. A harmadik negyed elején még sikerült egy gólt szereznünk, ami az utolsó találatunk volt. 

Sikerült felzárkóznia ellenfelünknek, de a végéig sikerült megtartani a vezetést és egygólos győzelmet arattunk a BVSC ellen. A végeredmény 6-7 a javunkra.

A mérkőzés jegyzőkönyve.

A második mérkőzést a Szombathely ellen játszottuk. Ellenük sikerült végig vezetni és tartani a különbséget. Az első negyedben csak egy találatot szereztünk, több gól nem is esett. A félidőig viszont 5-2-es vezetést szereztünk. 

Végig sikerült növelnünk a különbséget. A mérkőzés végén már hatgólos vezetést is szereztünk. A végén még egy gólt szerzett ellenfelünk, ezzel a végeredmény 11-6-os győzelem.

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem