image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Sikeres nap a 2005-ösöknél

A Cegléd és a Kistarcsa ellen játszottunk a Kőnigh György 2005-ös Bajnokságban. Sikerült visszavágni a Cegléd ellen, az elejétől szoros mérkőzésen, míg a Kistarcsa ellen könnyebben tudtunk nyerni.

Az első negyedben csak kapaszkodtunk a Ceglédre, akik 2-0-ás vezetést szereztek, de még a negyedben sikerült kiegyenlíteni. Az utolsó másodpercekben még egy büntetőt kapott a Cegléd, de kihagyták. 

A második negyedben megint a Cegléd talált be először, de egyből egyenlíteni tudtunk. Ezután gólnélküli percek következtek. A félidő előtt egy perccel a meccsen először sikerült vezetést szereznünk. 

Ezzel az irányítást is átvettük és a harmadik negyedben már kétgólos lett az előnyünk és már 5-3-ra vezettünk. A negyed végéig ellenfelünk és mi is betaláltunk, így az utolsó negyed előtt két góllal 6-4-re vezettünk.

A Cegléd góljával kezdődött a negyed, ezzel megint csak egy gól volt a különbség, viszont a következő támadásban mi szereztünk egy újabb gólt. Az utolsó gól a mérkőzésen a miénk volt, amivel a végeredmény 8-5 a javunkra.

A mérkőzés jegyzőkönyve.

A második mérkőzést a Kistarcsa csapata ellen játszottuk. Ez egy simább mérkőzés volt, már az első negyedben 3-0-ra vezettünk. A második negyedben már eldöntöttük a mérkőzést, 9-0-ra vezettünk. A mérkőzés második felében még lőttünk 10 gólt, de kaptunk is 3-at, ezzel a végeredmény 19-3 a javunkra.

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem