image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright
-->

2005-os csapatunk

Megszereztük az alapszakasz utolsó győzelmét is az Oázis 2 csapata ellen. Ezzel a győzelemmel már fél lábbal a felsőházban vagyunk. 2005-ös csapatunk tavaly még a Baby Bajnoskágban indult, de többen már a 2004-es korosztállyal is szerepeltek. 

 ksise 2005 3

Jól menetelt a csapatunk előre összesen hat mérkőzésük volt eddig, amiből öt győzelem van mögöttük és egy vereség. Ma az Oázis 2 ellen lejátszottuk az elmaradt meccsünket. Magabiztos kezdéssel 24-3-ra nyertünk. Minden negyedben nagy különbséggel tudtunk nyerni. Szinte minden játékos lőtt gólt a mérkőzésen. Ezzel a mai győzelemmel előreláthatólag a felsőházban folytathatjuk a bajnokságot. Keményen dolgoznak a gyerekek, ennek meglesz az eredménye. Januárban folytatódik a bajnokság.

A csapat edzője Jancsó Mátyás.

Kapusok: Fábri-Nagy Sebestyén, Csepely Levente.
Mezőnyjátékosok: Csepely Levente Károly, Dulin Artúr, Fábri Nagy Sebestyén, Gaál Botond, Gaál Botond, Káel Konrád, Kása Gál Borisz, Kerezsi Ruben Zétény, Kósa Gergő, Lévai Bendegúz, Mérő Alex, Misky Tamás, Módos Marcell, Niklász Károly, Párkányi Máté, Pázmány Patrik, Szabó Zoárd, Szamosi Ármin Dániel, Vághy Levente

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem