image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Elsöprő győzelem a Pécs ellen

 

A 2005-ös csapatunk 10-3-as győzelmet aratott a Pécs ellen. Több mint két negyedig gólt sem kaptunk.

Az első negyedben már nagy rajttal kezdtünk és megszereztük a vezetést. Ez nekünk nem volt elég és a jó védekezés mellé jöttek a gólok is. A negyed végére 3-0-ra vezettünk már. 

A második negyedünk sikerült legjobban. Itt is kapott gól nélkül hoztuk a negyedet és mellé négyszer is eredményesek voltunk elől. Ezzel a felénél már 7-0-ra vezettünk.

A folytatásban még pár percig nullán tartottuk ellenfelünk, de ezután már sikerült betalálniuk, így már 7-1 volt. Ebben a negyedben kicsit visszavettünk, ez azon is látszott hogy újabb pécsi találat következett. Ezt a negyedet 3-1-re elveszítettük és az utolsó játékrészt 8-3-mal kezdtük.

A végjátékban összeszedtük magunkat és helyreállt a védekezésünk is. A támadásunk is eredményesebb volt egy góllal az előző negyedhez képest. Összesen ötször lőttünk kapura a negyedben és ebből két gólt szereztünk, ezzel beállt a 10-3-as végeredmény.

A csapat edzője Szabó Zoltán a mérkőzésről:

"Jól kezdtük a mérkőzést, főleg a védekezésünk volt kiváló! Mindenki játszott a mérkőzésen! A mutatott egyéni teljesítmények hűen tükrözték, kik azok a játékosok, akik minden edzésen hajtanak, küzdenek, és kik azok, akik lazábban veszik a munkát! Mivel most már csak nehéz meccsek jönnek, remélem, ők is rádöbbennek, hogy szorgalmas, kemény munka nélkül nincs eredmény! Jó lenne, ha felnőnének a feladathoz!"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem