image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright
tippmixpro

Edzőtábor a Partizán Belgrád csapataival

Háromnapos edzőtáboron vett részt nálunk a Partizan Belgrad két korosztályban. Péntektől vasárnapig négy edzőmérkőzést játszott 2004-es és 2005-ös csapatunk egyaránt.

Egy régi KSI - Partizán Belgrád barátság újult meg ezzel az edzőtáborral. A két klub már régebben is tartott közös edzőtábort hasonlóan a mostanihoz. Most a szerb vízilabda prominens klubjának 2004 és 2005 születésű korosztályainak csapatait láttuk vendégül. 

Pénteken délután három órakor érkeztek meg a Partizán csapatai a Császár - Komjádihoz. Az első edzőmeccseket le is játszottuk délután illetve kora este. Nagy élmény volt a gyerekek számára az egyik legjobb szerb egyesület ellen játszani. A hétvége alatt még négy edzőmérkőzése volt mindkét korosztálynak. A szombati napon a két edzés között körbe vezettük vendégeinket a Budai Várban.

A Partizan 2004-es csapatából sajnos lebetegedett négy meghatározó játékosuk, így nem tudtak részt venni ezeken az edzéseken. Ennek ellenére szakmailag is jó edzőmérkőzéseket játszhattunk ellenük. Sok új élményben gazdagodtak a gyerekek. Megtapasztalhatták saját bőrükön a szerbek játékát. A vendég játékosokat a családok látták vendégül saját otthonaikban. Nagyon szívélyes fogadtatásban volt részük. Mindenki próbált különféle magyar ételekkel kedveskedni nekik. Nagyon jól érezték magukat. Sokan elvitték őket egy kisebb városnézésre is az edzések után. 

Sikeres volt a régi-új barátság kezdete. 2017. január végén csapataink buszra szállnak és viszontlátják őket majd Belgrádban. Hasonlóan péntektől vasárnapig lesz egy háromnapos edzőtábor. A visszajelzések szerint mind a gyerekek és mind az edzők is nagyon jól érezték magukat nálunk. Reméljük a viszont út is ilyen sikeres lesz és ott már a legerősebb összeállításban teheti próbára egymást a két csapat.

A hétvégén készült fényképek elérhetőek a galériában vagy ezen a linken: Képek hétvégéről a Partizán Belgráddal

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem