image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Szoros rangadón túl a 2005

Az egyik nagy ellenféllel találkozott 2005-ös csapatunk. A rangadó sajnos egygólos vereséget hozott, de végig küzdöttek srácaink. A végeredmény 11-10 lett a Szeged javára.

 

A kezdés nem volt túl jó, mivel a szegediek megszerezték a vezetést és folytatták a gólszerzést, így 2-0-ra léptek el. Sikerült felpörögnünk és még a negyed vége előtt kiegyenlítettünk, mentünk előre nagy lendülettel.

A második negyedre is kitartott a lendület és sikerült a vezetést is megszereznünk, de egyből kiegyenlítettek. A következő támadásban viszont sikerült újra gólt szereznünk. Sajnos egy büntetőt harcolt ki ellenfelünk és nem hibázott, nemsokkal utána már ki is egyenlített. A negyed végéig nem született gól, amikor még egy gólt szerzett a Szeged, így már 6-4-re vezetett a mérkőzés felénél.

A harmadik negyedet is góllal indították, de egyből kettővel. Négygólos hátrányba kerültünk, de küzdöttünk és nem hagytuk magunkat. Még a negyedben sikerült felzárkóznunk és 9-8-as eredménnyel vártuk az utolsó negyedet.

A végjáték nem volt túl gól gazdag, öt percen keresztül nem esett gól. Ezután az utolsó percben négy is. A Szeged kezdte és mi mindig válaszoltunk, de sajnos nem tudtunk egyenlíteni. A negyed 2-2-es eredménnyel ért véget, így 11-10-es szegedi győzelem született.

A csapat edzője Szabó Zoltán a mérkőzésről:
"Jó mérkőzést játszottunk, de sajnos sok alapvető hibát vétettünk, amit ilyen ellenfél ellen nem engedhetünk meg magunknak! Gratulálok a Szegednek!"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem