image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Első vereség a Gyermek Bajnokságban

Gyermek csapatunk 17 forduló után szenvedett először vereséget a Fradi ellen. Ezzel még pontegyenlőséggel az első helyen állunk a Fradi előtt a tabellán.

Az első negyedben elég rosszul kezdtünk, két gólt is kaptunk és nekünk semmi jött össze. Az első negyed után 2-0-ra vezetett a Fradi. A második negyedben fordult a kocka és átvettük még a vezetést is és már 2-3 volt az állás. Újra egyenlített a hazai csapat, pár percig gól nélkül folytatódott a mérkőzés, amikor egy emberelőnyhöz jutottunk. Időkérés után sajnos kimaradt az előny és a Fradi a következő támadásban ezt egy góllal büntette. A félidőben 4-3-as hazai vezetéssel mentünk a nagyszünetre.

Még a harmadik negyedben is ez folytatódott. Hazai találat, már kettővel mennek, de még visszajöttünk a meccsbe. Két gól és máris 5-5 az állás. A negyed végén újra a hazaiak szereznek vezetést, így a negyedik negyedet 6-5-ös Fradi vezetéssel kezdtük el.

Változni látszott a mérkőzés, kiegyenlítettünk majd átvettük a vezetést is. Nem sikerült ellépnünk újra döntetlenre hozták, de megint sikerült betalálnunk és 7-8-ra vezettünk. Ezután viszont már nem sikerült gólt lőnünk és nem tudtuk megakadályozni a Fradit sem. Kiegyenlítettek és a vezetést is átvették. A végére három góllal 11-8-ra nyert a Fradi.

A csapat edzője Szabó Zoltán a mérkőzésről:
"Mai rangadón jobb volt a Fradi! Nagyon akartuk a győzelmet, ez sokszor görcsössé tett minket! A mérkőzés után azt mondtam a fiuknak, egy dolgot ne felejtsenek el, mi sohasem veszítünk! Vagy nyerünk, vagy tanulunk! Menni kell tovább! Még nagyon sok tanulni valónk van!"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem