image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Bajnok a 2003-as csapatunk

A Rusorán Péter Gyermek 2003-as Bajnokság bajnok csapata a KSI SE. Veretlenül a dobogó csúcsán csapatunk, ezzel egy helyezést előrelépve tavaly óta sikerült megszerezni első bajnoki címét szakosztályunknak.

A Dunakanyar Waterpolo csapata ellen játszottunk csütörtökön leányfalun. Az elején még szorosabb volt a mérkőzés, de végig mi vezettünk. Az első negyedben megszereztük a vezetést, de még egyenlíteni tudott az ellenfelünk, de a negyed végétől már a végéig nálunk volt az előny.

A második negyed volt a döntő, ahol 4-1 arányban nyertük a negyedet és 6-2-es vezetést szereztünk a mérkőzés felénél. A harmadik negyedben volt már hatgólos is az előnyünk, de negyed végére 8-4-re jött fel az ellenfél.

Az utolsó negyedben még javítottunk a különbségen, de már biztos volt a győzelmünk. A végeredmény 10-4 lett, ezzel a győzelemmel veretlenül zártuk a szezont és megszereztük első bajnoki címünket.

A mérkőzés jegyzőkönyve.

Az alapszakaszban 5 meccs alatt 161 gólt dobtunk és 13-at kaptunk, amíg a rájátszásban 10 mérkőzés alatt 140 góllal voltunk az élen, de több gólt, 74-et is kaptunk. A legnagyobb arányú győzelmünket a Bókay-KSI és a Cegléd elleni mérkőzéseinken értük el, ahol 44-0-ra nyertünk két alkalommal is. A legszorosabb mérkőzést az UVSE ellen játszottuk, ahol 13-12-es győzelmet arattunk. 

Jó teljesítményt nyújtott csapatunk minden játékosa és rengeteget tanultak az év során. Gratulálunk nekik és edzőjüknek Székely Bulcsúnak és Szabó Zoltánnak a sikerhez.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem