image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Bajnok az Országos Gyermek csapatunk

A BENU Fiú Gyermek Országos Bajnokság bajnok csapata a Gyermek csapatunk. Az utolsó mérkőzésen az UVSE volt ellenfelünk, ahol 16-9-re nyertünk.

Nagyon jól indult a mérkőzés és az első támadásból gólt szereztünk. Meg se álltunk és már 5-0 volt az előnyünk. Ekkor kaptuk az első gólt, majd két gólunk is következett. A negyedet az UVSE zárta egy büntető góllal, ezzel már 7-2-re vezettünk.

Úgy tűnt sikerül nővelnünk az előnyünk, 10-3-ra vezettünk már a második negyedben. A negyed végén visszaállt az ötgólos különbség.

A harmadik negyedet is megnyomtuk, jöttek a gólok és már nyolc gól volt közte. A negyed végére még egy-egy gólt lőttünk, a negyedik negyed előtt az állás 14-6.

Az utolsó negyedben az UVSE tudott lefaragni egy gólt hátrányából, de a vége 16-9-es győzelmünkkel zárult és egyben a bajnoki címünket is megszereztük.

A csapat edzői Szabó Zoltán és Székely Bulcsú a mérkőzésről:
"Szenzációs játékkal legyőztük nagy riválisunkat! Ezzel valóra váltottuk álmunkat! Szeretnénk megköszönni a sok segítséget és támogatást a SZÜLŐKNEK, AZ ÖSSZES KOLLÉGÁNKNAK, A KSI VEZETÉSÉNEK! Ez egy igazi CSAPATMUNKA volt! LEGJOBB A KSI!💙💛"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem