image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Döntetlen az Ifiknél is

Az Ifjúsági csapatunk is döntetlent játszott a Vasas ellen, majd a büntetők után megint miénk lett a győzelem.

 

A mérkőzés elején beragadtunk és hagytuk elmenni a Vasast egészen 4-1-ig. Ezután viszont minden támadásunkból gólt szereztünk és átvettük a vezetést a negyed végére. A második negyedben mi kezdtünk és kétgólosra nőtt az előnyünk. A negyed feléig tartani tudtuk még 5-7 volt az eredmény. A félidő előtt 2 perccel még két gól volt az előny, de két gyors góllal már 7-7. Még egy-egy gól született a negyed végén, ezzel 8-8 az eredmény.

A negyedik negyed végéig mindig mi szereztünk vezetést de egyből egyenlíteni tudott a Vasas. Az utolsó percekben viszont a hazaiak szereztek vezetést, 13-12 volt az állás 36 másodperccel a vége előtt. Még egy emberelőnyhöz jutott ellenfelünk, amit sikeresen hárítottunk. 

Következtek a büntetők, ahol az első kör után még mindig nem dőlt el ki nyerte a mérkőzést. A második kör közepén, ami már a nyolcadik büntető volt a csapatoknak, hibáztunk a kapus védett. A Vasas itt megnyerhette volna a meccset, de kihagyták a következő büntetőt. Elmentünk egészen a harmadik körig, ahol ugyanaz a játékos hagyta ki, így a végeredmény 24-25 a javunkra.

Összesen 13 büntetőt lőttek a csapatok közösen. 

A csapat edzője Horváth János:
"Tétje tulajdonképpen csak annyi volt a mérkőzésnek, hogy ki rendezi az idei Ifjúsági Final Fourt. Gyenge színvonalú mérkőzés volt átlag alatti kapusteljesítményekkel. A végén igazságos döntetlen született. A büntetőknél úgy gondolom mi voltunk a szerencsésebbek."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem