image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Veretlenül a Final Four előtt

A BENU Fiú Ifjúsági Országos Bajnokság alapszakaszának végén 26 mérkőzésből 26-ot megnyerve az első helyen végeztünk és egy hét múlva a Fradi ellen játszhatunk az elődöntőben.

Az UVSE ellen játszottunk az utolsó fordulóban, végig vezettünk a mérkőzésen, de voltak szorosabb pillanatok.

Az első negyedben 1-1 után sikerült két támadásból két gólt is szereznünk, ezzel 3-1-re vezettünk. A negyed végén viszont az UVSE két emberelőnyt is értékesíteni tudott, így az első negyed 3-3-as eredményt hozott.

A második negyedben belehúztunk és jöttek a góljaink. Zsinórban négy gólt szereztünk, mindet akcióból. A végén még ellenfelünk szerzett gólt, az eredmény 7-4 a félidőben.

A harmadik negyedben magunkra húztuk ellenfelünket, 8-5 után két gólt is szerzett az UVSE, de egyenlíteni nem tudtak. Az utolsó negyed előtt még betaláltunk és kétgólos előnnyel vártuk az utolsó játékrészt.

A végjáték is nekünk kedvezett, csupán egy gólt kaptunk, mellette viszont négyet is lőttünk. A végeredmény ezzel 12-8-as győzelmünk. Ezzel az első helyen végeztünk az alapszakaszba, a jövő héten a Fradi ellen játszuk az elődöntőt az Ifjúsági Final Fourban.

A csapat edzője Horváth János a mérkőzésről:
"Nem játszottunk jól, elsősorban fegyelmezetlenségből adódó, bosszantó hibákat vétettünk. Összességében nem lehetek elégedetlen, hiszen 26 alapszakaszbeli meccsünkből 25-öt megnyertünk (egy döntetlen mellett, amit 5 méteresekkel szintén nyertünk). Gratulálok a csapat éves teljesítményéhez ezért azonban semmit nem adnak. Jövő hétvégén egy 2 mérkőzésből álló final four kezdődik, amely gyakorlatilag egy új bajnokság. Hiába maradtunk veretlenek, ha egy hét múlva nem leszünk a top-on akár 4.-ek is lehetünk. Most elmegyünk edzőtáborozni és megpróbálunk felkészülni, mert nem lehet más célunk, mint, hogy megvédjük a bajnoki címünket!"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem