image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Döntőben az Ifi csapat

A BENU Fiú Ifjúsági Bajnokság Final Four elődöntőjében a Fradi ellen játszottunk. Nehéz kezdés után mi irányítottuk a mérkőzést és 7-4-es utolsó negyeddel 14-6-tal jutottunk a döntőbe, ahol a Vasas ellen játszatunk a bajnoki címért.

Nehezen kezdtük az első negyedet, sokáig 0-0 volt az eredmény. Két perccel a vége előtt született az első gól, amivel a megszereztük a vezetést. Ezután megint hosszabb idő telt el gól nélkül, de a második negyedben újra mi szereztünk gólt. 

A nagyszünet előtt két perccel viszont fordult a mérkőzés képe, és elindultak a gólok. 3-0-ra vezettünk már, majd a Fradi is megszerezte első gólját. A negyed végén még egy emberelőnyből tudtunk gólt szerezni, így a félidőben 4-1-es vezetéssel mentünk pihenni.

A harmadik negyedben a Fradi kezdett góllal, majd a negyed második felében három megúszás góllal megalapoztuk győzelmünk.

A negyedik negyedben hátul kevésbé figyeltünk, de elől még nagyobb hajrába kezdtünk. Sorra jöttek a góljaink és 7-4-es negyedik negyeddel 14-6-ra nyertünk.

Holnap a döntőt 19:00-kor játszuk a Vasas ellen a margitszigeti Széchy medencében.

A csapat edzője Horváth János a mérkőzésről:

"Mai mérkőzésen a győzelem volt a fontos, ezért a számszerű eredménnyel nem lehetek elégedetlen. A döntőben ennél  jóval több kell!"'

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem