image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Megvédte bajnoki címét Ifi csapatunk

A BENU Fiú Ifjúsági Bajnokság győztese a KSI SE, ezzel megvédtük bajnoki címünket. Szoros mérkőzésen a végén ellépve ellenfelünktől 8-3-as győzelmet arattunk a Vasas ellen.

 

Az első támadást a Vasas indította, majd kapusunk labdaszerzése után első támadásunkból már gólt is szereztünk. Egyenlíteni tudott ellenfelünk, de a nem sokkal utána újra miénk volt a vezetés. Ezután a negyed végéig nem bírtak egymással a csapatok, 2-1-es első negyedet zártunk.

A második negyedben újra egyenlített a Vasas, de a vezetést nem tudta megszerezni a meccs folyamán egyszer sem. Újabb gólt szereztünk a negyed felénél és ez már a félidő eredménye lett.

A mérkőzésen először kétgólos vezetést szereztünk a harmadik negyed elején. Az eredmény már 4-2, majd minkét csapat egy-egy gólt szerzett, így a végső negyed előtt 5-3-al álltunk.

Az utolsó negyedben látszott nagyon akarjuk a győzelmet és nagy hajrába kezdtünk. Egy emberelőny után már 6-3-ra vezettünk. Ez a negyed Schmölcz Norman negyede volt, hiszen a 3-0-ás negyedben mindhárom gólt ő szerezte, a mérkőzésen összesen négyet. Ezzel a végeredmény 8-3-as győzelem és miénk a bajnoki serleg.

A csapat edzője Horváth János a mérkőzésről:
"Győztünk! Nem tudok és nem is akarok mást mondani! Ebben minden benne van! Köszönöm a játékosoknak! Köszönöm a kollégáimnak és mindenekelőtt köszönöm a szülőknek!😊"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

Cikk a waterpolo.hu-ról.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem