image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Siker az Ifjúsági bajnokságban is

A harmadik meccsen az Ifjúsági csapat is nagyarányú győzelmet aratott. Az elejétől kezdve uraltuk a mérkőzést és minden negyedet megnyertünk.

A kezdés három gól kevesebb, mint három perc alatt. A negyed végére már 5-1-es vezetést szereztünk. A második negyedben még két góllal nőtt az előny. Innentől kezdve a mérkőzés végéig tartottuk az 5-6 gólos előny. 

Az első és az utolsó negyedben nagyon jó játékkal több góllal sikerült nyerni. A második és harmadik negyedben kicsit kiengedett a csapat, de még így is növeltük az előnyt 1-1 góllal. A végeredmény ezzel 13-5.

A csapat edzője Horváth János a mérkőzésről:
"Komolyan vettük a mérkőzést nagyon. Az első negyedben fegyelmezett kitűnő játékkal sikerült ellépnünk 5-1-re. Bár, ha picit figyelmesebbek, pontosabbak lettünk volna 7-1 is lehetett volna. Bányai remekül védett és a védekezésünk szuperül működött. A 2-3.-negyedben érthetetlen módon leblokkoltunk, pedig kértem a csapattól, hogy ne álljunk le. az utolsó játékrészben újra koncentráltan játszottunk. úgy gondolom, hogy a győzelmünk ilyen arányban is megérdemelt a remek játékosokból álló vasutasok ellen."

A mérkőzés jegyzőkönyve: http://waterpolo.hu/meccs/37786

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem