image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Szerdai felnőtt forduló

Hétközi fordulón játszott felnőtt csapatunk a Kaposvár ellen a Nyéki uszodában. Jó volt a támadójátékunk, de kevés volt a pontszerzésre. 

 

Az első negyedben nagyon jól kezdtünk, mi szereztük az első gólt, de hamar egyenlített az ellenfelünk. Utána nem álltunk meg és sikerült két góllal elmennünk, de ez se tartott sokáig. Védekezésben a Kaposvár kihasználta hibáinkat és már a negyed végére kiegyenlítettek.

A második negyedben már a vendégek vették át az irányítást és pár perc után már kétgólos vezetést szereztek. Sikerült többször is egygólosra faragni a hátrányt, de mindig találtak egy gólt. A negyed végére 5-7 állt az eredményjelzőn.

Ezután egy hosszabb gólcsend következett. A harmadik negyedben viszont értékesíteni tudtunk egy emberelőnyt és meccsben tudtunk maradni. Egy percen belül három gól is esett, de nem egy oldalon, az állás 7-8-as Kaposvár vezetés. Kezdtünk fáradni és kicsit meg is állt a játékunk. Elől nem voltunk eredményesek és hátul sem volt teljes a figyelem. Ezt kihasználva ellépet a Kaposvár és az utolsó negyed előtt 7-12-es eredménnyel álltunk.

A végjátékban nem a kapusoké volt a főszerep. Egy negyed alatt 11 gól született. A negyedet 6-5-re nyertük meg ezzel beállt a végeredmény is. 13-17-es Kaposvár győzelemmel zárult a mérkőzés.

A csapat edzője Horváth Dániel a mérkőzésről:
"Jól kezdtünk, eredményesen tudtunk támadni szinte az egész mérkőzésen, sok gólt lőttünk. Védekezésben és kapusteljesítményben ennél több kell."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem