image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Várva várt győzelem Tatabányán

Felnőtt csapatunk magabiztos győzelmet aratott Tatabányán az E.ON Férfi OBI osztályú Bajnokságban. Idegenben már az első perctől kezdve jó játékkal 7-9-re nyertünk a Tatabánya csapata ellen.

 

Már az elején nagyon jól indult a mérkőzés. A Serdülő csapatunk egyik játékosa Vékony Ákos szerezte meg nekünk a vezetést. Nem kellett sokat várnunk és már jött is a következő gólunk. Jól védekeztünk és mentünk előre. Következett egy emberhátrány, amit egy labdaszerzéssel akadályoztunk meg. A támadásunk nem sikerült megfelelően blokkot talált a labdánk. A Tatabánya centerének szabálytalansága után újra mi támadhattunk és váltottuk gólra a támadásunk, ezzel már 0-3-ra vezettünk. A negyed végén még egy büntetőt szerzett a hazai csapat, így 1-3 állt az első negyed végén az eredményjelzőn.

A második negyedben sem álltunk meg és működött a játékunk. Mind védekezésben, mind támadásban odafigyelve jól mozogtunk. Akciógólokat szereztünk és még emberelőnyben is eredményesek voltunk és az állás már 2-6 volt a javunkra. Pár percig gól nélkül folyt a mérkőzés, emberelőny maradt ki az egyik oldalon, majd a másikon is. Ezután újra a Serdülő korú játékosunk talált be, ezzel már ötgólos előnyt szerezve. A félidő előtt még egy találatot jegyzett a hazai csapat, a félidő eredménye 3-7 ide.

A harmadik negyed nehezen indult, hat percen át nem született gól. Ezalatt Bányai Márk a kapusunk egy büntetőt védett. Két perccel a negyed vége előtt esett az első gól, amit a hazaiak lőttek, csökkentve a hátrányukat. Az utolsó negyed előtt még Berki Ricsi góljával visszaállt a négygólos különbség.

Az utolsó negyedben sikerült még egy gólt szereznünk az elején, ezután nem volt más dolgunk csak végigjátszani a támadásainkat. Ez elég jól működött, de még sikerült közbe gólokat lőnie az ellenfelünknek. Ez azonban a fordításhoz kevés volt. Az utolsó negyedben bár 3-1-re kikaptunk, de a mérkőzést 7-9-es eredménnyel mi nyertük meg. 

A csapat edzője Horváth János a mérkőzésről:
"Sokat dolgoztunk ezért a győzelemért... Nagyon régóta vártuk de nem akaródzott jönnie... Végül az utolsó fordulóban megtört a jég, nem maradtunk győzelem nélkül a felnőttek között az idén sem! Büszkeség-boldogság!"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

Cikk a mérkőzésről a waterpolo.hu-ról:
http://waterpolo.hu/hir/6820/e-on-ferfibajnoksag--megvan-a-ksi-elso-gyozelme

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem