image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright
-->

Várva várt győzelem Tatabányán

Felnőtt csapatunk magabiztos győzelmet aratott Tatabányán az E.ON Férfi OBI osztályú Bajnokságban. Idegenben már az első perctől kezdve jó játékkal 7-9-re nyertünk a Tatabánya csapata ellen.

 

Már az elején nagyon jól indult a mérkőzés. A Serdülő csapatunk egyik játékosa Vékony Ákos szerezte meg nekünk a vezetést. Nem kellett sokat várnunk és már jött is a következő gólunk. Jól védekeztünk és mentünk előre. Következett egy emberhátrány, amit egy labdaszerzéssel akadályoztunk meg. A támadásunk nem sikerült megfelelően blokkot talált a labdánk. A Tatabánya centerének szabálytalansága után újra mi támadhattunk és váltottuk gólra a támadásunk, ezzel már 0-3-ra vezettünk. A negyed végén még egy büntetőt szerzett a hazai csapat, így 1-3 állt az első negyed végén az eredményjelzőn.

A második negyedben sem álltunk meg és működött a játékunk. Mind védekezésben, mind támadásban odafigyelve jól mozogtunk. Akciógólokat szereztünk és még emberelőnyben is eredményesek voltunk és az állás már 2-6 volt a javunkra. Pár percig gól nélkül folyt a mérkőzés, emberelőny maradt ki az egyik oldalon, majd a másikon is. Ezután újra a Serdülő korú játékosunk talált be, ezzel már ötgólos előnyt szerezve. A félidő előtt még egy találatot jegyzett a hazai csapat, a félidő eredménye 3-7 ide.

A harmadik negyed nehezen indult, hat percen át nem született gól. Ezalatt Bányai Márk a kapusunk egy büntetőt védett. Két perccel a negyed vége előtt esett az első gól, amit a hazaiak lőttek, csökkentve a hátrányukat. Az utolsó negyed előtt még Berki Ricsi góljával visszaállt a négygólos különbség.

Az utolsó negyedben sikerült még egy gólt szereznünk az elején, ezután nem volt más dolgunk csak végigjátszani a támadásainkat. Ez elég jól működött, de még sikerült közbe gólokat lőnie az ellenfelünknek. Ez azonban a fordításhoz kevés volt. Az utolsó negyedben bár 3-1-re kikaptunk, de a mérkőzést 7-9-es eredménnyel mi nyertük meg. 

A csapat edzője Horváth János a mérkőzésről:
"Sokat dolgoztunk ezért a győzelemért... Nagyon régóta vártuk de nem akaródzott jönnie... Végül az utolsó fordulóban megtört a jég, nem maradtunk győzelem nélkül a felnőttek között az idén sem! Büszkeség-boldogság!"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

Cikk a mérkőzésről a waterpolo.hu-ról:
http://waterpolo.hu/hir/6820/e-on-ferfibajnoksag--megvan-a-ksi-elso-gyozelme

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem