image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Rájátszás első mérkőzése

Felnőtt csapatunk az UVSE ellen játszotta a rájátszás első mérkőzését a hét pontig tartó küzdelemben. Hatpontos hátrányból indultunk, így az UVSE-nek egy döntetlen is elég lett volna a továbbjutásra.

Az első negyedben kicsit beragadtunk a kezdésnél. Pár perc után már 2-0-ra vezetett a hazai csapat. A negyed végén még egy emberelőnyből szereztek gól, így már 3-0-ás vezetést szereztek.

A második negyedben Berki Ricsi találatával megszereztük első gólunkat, de a következő támadásban hátrányba kerültünk és gólt is kaptunk. Egy büntető után már 5-1-re vezettek. A nagyszünetre 6-2-vel mentünk, ezután egy kicsit változott a játék képe. A harmadik negyedbe sikerült feljönnünk és meccsbe kerülni.

Az UVSE szerezte az első gólt, de utána zsinórba jöttek a góljaink. Egy emberelőny, egy büntető és egy akciógól után már 7-5-el zártuk a harmadik negyedet. 

Az utolsó játékrészben már nem sikerült feljönnünk. Még 8-6-ig meccsbe voltunk, de a végén még két gólt kaptunk, amit már nem lehetett behozni. A végeredmény 10-7.

A csapat edzője Horváth János a mérkőzésről:
"Az első félidőben elengedtük őket és csak kapaszkodni tudtunk. A végére sikerült feljönnünk két gólra, de fordítani már nem tudtunk. Megyünk tovább!"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem