image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Első mérkőzés a 15. helyért

OBI-es csapatunk a végjátékban vereséget szenvedett Szentesen a 15. helyért folyó párharc első mérkézésén.

 

Nem volt fényes a kezdés, már az első negyedben elhúzott a Szentes és 3-0-ás vezetést szerzett. A negyed végén még szépíteni tudtunk az utolsó másodpercben. 

A második negyed első percében egy büntetőhöz jutottunk, amivel feljöhettünk volna egy gólra, de sajnos kimaradt. Ezután még egy emberelőnyt is kihagytunk és ezt már góllal büntette a hazai csapat, az állás 4-1. A negyed végén még egy gólt szerzett a Szentes, a nagyszünetben 5-1-es hátrányban voltunk.

Jól indítottunk a harmadik negyedben és két góllal fel is jöttünk 5-3-ra. Hazai gólra jött a mi gólunk is, de ezután újra négygólósra nőtt a hátrányunk. Az utolsó másodpercekben mindig sikerül gólt szereznünk, így lett most is és 8-5-el vártuk az utolsó negyedet.

Már nem sikerült faragni a hátrányból, szerencsénk se volt. Már 10-5-re vezetett a Szentes, a végéig próbáltuk szépíteni az eredményt. 12-7-re nyert a Szentes.

A csapat edzője Horváth János a mérkőzésről:
"Nem találom az okokat hogy miért játszottunk ilyen gyengén, óriási egyéni hibákat vétettünk. Nagyon csalódott vagyok. Megpróbáljuk a következő meccsre rendezni sorainkat."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem