image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Véget ért a Felnőtt bajnokság

Az EON Férfi OBI Osztályú Bajnokság a 15-16. helyért folyó küzdelemben a Szentes ellen kétszer is vereséget szenvedtünk, így a 16. helyen végeztünk.

 

A kezdés még jól sikerült. Az első támadásokban 1-1 gólt szereztünk. Megvolt a lehetőségünk a vezetés megszerzésére, két emberelőnyt is kihagytunk. Ezt már góllal büntette ellenfelünk és a negyed végére 4-1-re vezetett, pedig kapusunk még egy büntetőt is védett.

A második negyedet góllal kezdtük, de többször nem voltunk eredményesek. A Szentes kihasználta helyzeteit és egy büntetőt és egy emberelőnyt értékesített, ezzel a félidőnél 6-2-re vezetett.

A harmadik negyedben belehúztunk és elkezdtünk felzárkózni, egy gólt akcióból, majd egyet emberelőnyből szeretünk, ezzel máris 6-4 volt. A következő találatot a Szentes szerezte, de nem álltunk le és újabb két akciógóllal már 7-6-ra feljöttünk. Kezdtünk fáradni és a negyed végén három egymást követő támadásból is gólt kaptunk. Az utosló negyedre 11-7-es hátrányból idnultunk.

Már nem sikerült faragni a hátrányból. Egy gólt lőttünk még a negyed elején az első támadásból, de utána a negyed végéig nem sikerült belőni helyzeteink és addig a Szentes két gólt is lőtt. A mérkőzést a mi gólunkkal zártuk, így 13-9-es vereséget szenvedtünk.

A csapat edzője Horváth János a mérkőzésről:
"Elvesztettük az utolsó mérkőzésünket, így a mezőny végén végeztünk a felnőtt első osztályban. Nyilván ennek megvannak a szakmai okai, melynek elemzése az én feladatom. Úgy gondolom 2-3 győzelem benne maradt a csapatban az idény során. Hogy jövőre hol fojtatjuk az még nem dőlt el. Nyilván lesznek távozóink, többen kaptak ajánlatot OBI-es kluboktól, tehát mindenképpen megint egy új csapatot kell építenem, mint minden évben, de ez így van rendjén. Ha úgy alakulnak az eredmények, hogy bent maradunk akkor újra tanulási szándékkal neki rugaszkodunk az első osztálynak. Ha kiesünk akkor vissza kell kerülnünk. Annyi pozitív hozadéka volt az első osztályú szereplésünknek, hogy nem lehet más célunk. A mai mérkőzéssel külön nem szeretnék foglalkozni... Köszönöm mindenkinek az éves munkáját aki a legkisebb mértékben is segítette a munkánkat. Hajrá KSI!"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

 

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem