image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

OBI-es csapatunk

Összeállt OBI-es csapatunk a 2016-17-es szezonra. Fiatalos, lendületes srácokból áll, nagyrészt az ifjusági csapatból. Tavalyról többen is itt maradtak és továbbra is minket erősítenek. Egy új igazolásunk a régi KSI játékosunk Tóth Bence újra csapatunk tagja lett. Ebben az évben még egy mérkőzésünk lesz a Debrecen ellen.

 

A csapat edzője Horváth János. Segítői Keszthelyi Tibor (aki a serdülő csapatunk ezdője) és Horváth Dániel. Idén már jó pár meccsen részt vettek ebben az összeállításban. A férfi BENU Magyar Kupa pécsi csoportjában szerepeltek. Sikeres utazás volt. Első mérkőzést az OSC csapatával játszottuk. Várható volt a vereség, a tisztes helytállás volt a cél. A második meccsünk a Szeged ellen volt. Itt is a szegediek voltak az esélyesebbek, de mi mindent megtettünk, hogy nehezebbé tegyük a dolgukat. A harmadik meccsünk a Pécs ellen játszottuk és álmodni se mertünk ilyen eredményt. Már az első negyed végén 5-1-re vezettünk. Szorossá vált a mérkőzés, mivel a Pécs felzárkozott, az állás 5-5. Egy percig sem álltunk meg, ami a győzelemhez elengedhetetlen. A végeredmény 11-9-es KSI győzelemmel zárult.

Az Férfi OBI osztályú bajnokságban már nyolc fordulón vagyunk túl. November 19-én kezdtük meg a visszavágókat az első meccs a Szolnok ellen volt. Ebben az évben 2016-ban még egy fordulót rendeznek. Mi Debrecenbe utazunk november 23-án. 

A felnőtt csapatunk tagjai: 
Kapusok: Leposa Gábor, Bányai Márk, Grieszbacher Márk. 
Mezőnyjátékosok: Balla Viktor, Tóth Bence, Holló Tibor, Marnitz Márk, Szöllősi Krisztián, Bicskei Attila, Berki Richárd, Zerinváry Lóránd, Horváth Ákos, Sóvári Gergő, Baj Marcell, Varga Márk, Szabó Olivér, Némethy Richárd, Berze Botond, Kósa Balázs, Telek Marcell, Kardos Alexander, Lévai András, Hevesi Dominik, Petrák Kevin, Bihácsi Bence, Schmölcz Normann, Rádli Rajmund, Faragó Tamás, Némethy Dániel, Bóbis Botond.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem