image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

OBI-es forduló Kaposváron

Kaposváron játszott OBI-es csapatunk az Alsóház 3. fordulójában. Fordulatos mérkőzés volt, de sajnos rossz kezdés után már nem tudtunk fordítani.

Kaposvár - KSI SE mérkőzés

Az első negyedben még nem sikerült felpörögnie a csapatnak. A negyed végén 4-0-ás vezetést szerzett a hazai csapat. A második negyedben magunkhoz tértünk, a különbségen nem sikerült faragni, de 2-2-es negyeddel 6-2 volt a félidő eredménye.

A harmadik negyedben a hazaiak találtak be elsőként, ezzel már ötgólos volt a hátrány. Ekkor beindultak a fiatalok és egy percre se adták fel a mérkőzést. Jöttek a gólok és jöttünk fel. A negyed végére sikerült feljönnünk és már csak 8-7-re vezetett a Kaposvár. Újabb hazai találat, de jött a válasz 9-8. A negyed végén még egy hazai találat, sajnos kétgólos hátránnyal kezdtük az utolsó negyedet. 

Az utolsó negyedre a nagy hajrában kifáradtunk és már nem sikerült gólt szereznünk. A hazaiak még kétszer betaláltak, ezzel a végeredmény 12-8 a Kaposvárnak.

Sokan kérdezhetik, hogy miért nem szerzett még pontot felnőtt csapatunk. A csapat összetétele lehet erre a válasz. A Szakosztályunk fő célja az utánpótlás nevelés. A felnőtt csapatunk háromnegyede ifjúsági korú játékos és többször serdülő és gyermek korú játékosok is szerepelnek egy-egy mérkőzésen. Ennek ellenére jó mérkőzéseket játszik a csapat és sokat fejlődnek a fiatalok.

A csapat edzője Horváth János a mérkőzésről:
"Az első negyedben állva maradtunk. Úgy nézett ki, hogy akár egy nagyon komoly vereségbe is beleszaladhatunk. A második negyedtől szépen össze szedetten játszottunk. Picit szorosabb eredmény is lehetett volna, ha pontosabbak vagyunk..."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem