image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Visszavágó a Honvéd ellen

A Honvéd ellen játszott visszavágót Felnőtt csapatunk a Szőnyi úton. Sajnos nem volt olyan szoros, mint az előző mérkőzésen. 

KSI SE - Racionet Honvéd mérkőzés

Az első negyedben jól kezdtünk. A Honvéd jutott vezetéshez, de szinte rögtön két labdaszerzés után kitudtunk egyenlíteni. A negyed végéig sikerült tartanunk az eredményt, de két másodperccel a vége előtt betalált a vendég csapat ezzel 1-2 oda.

A második negyed elég gólzáporos volt. Újra a honvéd talált be és kétgólosra növelte előnyét. Sikerült egy gólra megint feljönnünk, de utána minden gólunkra jött a válasz is. Sajnos a negyed végéig tartották az 2-3 gólos előnyt és a félidőre már 5-9 volt az állás. Ebben a negyedben lőttünk négy gólt, de sajnos a gyengébb védekezésünk miatt hetet kaptunk.

A harmadik negyedben nem volt szerencsénk és nem sikerült gólt szereznünk. A Honvéd viszont növelte előnyét még három góllal. Ezzel már a 12-5-re vezetett a vendég csapat. Az utolsó negyedben már nem sikerült ledolgozni a hétgólos előnyt. A 2-2-es utolsó negyeddel a különbség már nem változott. A végeredmény 14-7 a Honvéd javára.

A csapat edzője Horváth János a mérkőzésről:
"Jól kezdtük a mérkőzést, támadásban ügyesen játszottunk. Sajnos védekezésben érthetetlen hibákat vétettünk, könnyű gólokat adtunk a honvédnak, amit egy ilyen szintű csapat kegyetlenül kihasznál. A mérkőzés második felében ellenfelünk sajnos a játék minden elemében fölénk kerekedett."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem