image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Veretlenül a Diapolo Serdülő Bajnokságban

Veretlenül állunk az első helyen a BVLSZ Diapolo Serdülő Bajnokság rájátszásának 5. fordulója után. Még két mérkőzésünk lesz a második helyezett FTC és az OSC ellen. Három ponttal vagyunk a Fradi előtt, így a következő mérkőzésen már a bajnoki címért küzdhetünk.

A HUVK SE csapata ellen arattuk ötödik győzelmünket a rájátszásban. Az első negyed kivételével minden negyedet nagy különbséggel megnyertünk. Az elején még a Honvéd szerezte meg a vezetést 2-0 arányban. A negyed végén egy előnygóllal 2-1-re módosult az eredmény. A második negyed elején már ki is egyenlítettünk, majd a mérkőzésen utoljára megszerezte a vezetést a Honvéd. Innentől átvettük az irányítást és fordítottunk, a félidőben már 5-3-ra vezettünk.

A harmadik negyedben is nőt az előnyünk és meg se álltunk 8-3-ig. A negyedik negyed előtt még egy gólt jegyzett ellenfelünk, ezzel 8-4-es vezetéssel vágtunk neki az utolsó játékrésznek.

A negyedik negyedben hatgólosra nőtt a különbség, ekkor utolsó gólját szerezte az ellenfél. 10-5 volt az állás, a győzelem már a zsebünkben volt, de a maximumot hoztuk és a 7-1-es utolsó negyeddel 16-5-re nyertünk.

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem