image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright
tippmixpro

Egy fordulóra a végétől

Egy forduló van hátra a BVLSZ Diapolo Serdülő Bajnokságból, ahol csapatunk eddig veretlenül áll, a mai győzelemmel már biztosan az első helyen állunk.

A Fradi ellen játszott 11:30-kor serdülő csapatunk. A mérkőzés magabiztos győzelmünkkel ért véget.

Az első negyedben még volt izgulni való, nem sikerült ellépnünk az ellenfelünktől. Az első támadásból megszereztük a győzelmet, majd egy büntetővel egyenlítettek. Ezután már a vezetést is megszerezték és a negyed végéig tartották. Volt már 4-2 is a Fradi javára, de a negyed végére 5-4-re felhoztuk.

A második negyed Fradi góllal kezdődött, újra két gól volt a hátrányunk. A negyed felére sikerült felhoznunk és kiegyenlítenünk. Egy Fradi, aztán a mi gólunk következett, így a mérkőzés felénél 7-7. 

A mérkőzés második felében mi vettük át az irányítást. Két centergólt követett egy büntető, majd egy újabb centergól. Máris négy góllal vezettünk, de ez sem volt elég. A negyedet 6-0-ra nyertük meg és a negyedik negyed előtt már 13-7-re vezettünk.

A győzelem már a miénk volt, de még következett egy gólzáporos negyed, ahol 10 gól is született, ebből négyet a Fradi és hatot mi szereztünk. A végeredmény 19-11-es győzelem.

Ha az utolsó fordulóban az OSC ellen is győzni tudunk, a második bajnoki címünk is veretlenül szerezhetjük meg.

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem