image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright
tippmixpro

Rendhagyó eredmény Serdülőben

Összesen 5 gól született az UVSE elleni rangadón a BENU Fiú Serdülő Bajnokságban. 3-2-es vereséget szenvedtünk, ezzel a második helyre csúsztunk egy ponttal lemaradva az UVSE-től.

Az első és az utolsó negyedben születtek csak gólok. Az első negyedben még mi szereztünk vezetést, de hamar egyenlített ellenfelünk. A negyed végére újra vezetést szereztünk, ami a negyedik negyedig kitartott.

A második negyedben büntetőhöz jutott az UVSE, de kimaradt a lehetőség. Ezután még egy emberhátrányt is kivédekeztünk és gól egyik csapat sem szerzett.

A harmadik negyedben sem esett gól, de még kiállítás sem volt. A kapusok védtek, blokkoltunk. Nem bírtak egymással a csapatok, még mindig nem esett gól.

Az utolsó negyed első fele hasonlóan telt. Egy emberelőnyhöz jutottunk, de nem tudtunk ellépni két góllal. A következő támadásban viszont az UVSE gólt szerzett. Kevesebb mint három perccel a vége előtt újabb emberhátrányba kerültünk, de már nem sikerült kivédekeznünk. Az UVSE megszerezte a mérkőzés utolsó gólját. A végén már nem sikerült egyenlítenünk.

Ezzel a serdülő final fourban a Vasas ellen fogunk játszani az elődöntőben. A másik mérkőzést az UVSE játsza a Debrecen ellen.

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem