image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright
tippmixpro

Harmadik helyért játszhatunk

 

A BENU Fiú Serdülő Bajnokság Final Fourjának elődöntőjében vereséget szenvedett csapatunk a Vasas ellen. Szoros mérkőzésen az utolsó negyed végén dölt csak el, hogy ki jut a döntőbe.

Az első negyedben Grieszbacher Márk egy büntetőt hárított. A következő támadásunkban egy emberelőnyhöz jutottunk, de nem sikerült gólra váltanunk. Ezt góllal büntette ellenfelünk. Egy újabb emberelőnyt hibáztunk el és a következő támadásból megint gólt kaptunk, ezzel már 0-2 a Vasas javára. Sokára jött, de Bóbis Botond góljával megszereztük első gólunkat. A negyed végén egy újabb emberelőnyünk volt, amit most már gólra váltottunk, ezzel 2-2 az első negyed vége.

A második negyedet góllal kezdtünk és a mérkőzésen először vezetést szereztünk. Ezután két emberhátrányt is kivédekeztünk, viszont a harmadiknál már nem volt szerencsénk, újra döntetlen az állás.

A mérkőzés második felét nagy lendülettel kezdtük, Rádli, Schmölcz, majd Bóbis góljával már 6-3-ra vezettünk. Sajnos nem sikerült négy góllal is elmennünk és újra egy gólra jött fel ellenfelünk, pedig egy büntetőt is kivédett kapusunk. A negyed végén egy-egy gólt jegyzett mindkét csapat, így az utolsó negyedre 7-6-os vezetéssel álltunk.

Jól indult a negyedik negyed is, ahol egy büntetőhöz jutottunk már a negyed elején. Bóbis be is vágta, ezzel már negyedik gólját szerezte és 8-6-ra vezettünk. A következő támadást kivédekeztük, de a leghátsó emberünktől elszedték a labdát és egy megúszásgóllal büntették. Újra egygólos volt az előny. Esélyünk volt egy emberelőnnyel újra visszaállítani a kétgólos előnyt, de kimaradt a lehetőség. Még 5 perc volt hátra. A Vasas került előnybe és gólt szereztek belőle, ezzel 8-8-as döntetlenre állt a mérkőzés. A következő támadásban nem sikerült csak egy távoli lővés, ami kimaradt. A Vasas egy keresztbe uszás után leszakadt védőnkről és átejtette a labdát a kapusunk felett, ezzel 8-9-es vezetést szerzett a Vasas. Még egy nagy lehetőségünk volt a végén Bóbis lővése után a kipattanót még visszacsentük és közelről nagy lehetőség volt az egyenlítésre, de a kapus védett.

Ezzel holnap a Debrecen ellen játszunk a harmadik helyért, a döntőt az UVSE és a Vasas játsza majd.

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem