image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright
tippmixpro

Harmadikok a Serdülők

A tegnapi Vasas elleni vereség után a harmadik helyért játszottunk a BENU Fiú Serdülő Bajnokságban a Debrecen csapata ellen. Magabiztos győzelemmel 17-11-es győzelmet arattunk, ezzel a harmadik helyezést értük el.

Az elején kellett pár perc míg belerázódtunk a mérkőzésbe a tegnapi vereség után, de az 1-0-ás debreceni vezetésre három góllal válaszoltunk, ezzel 3-1-re fordítottuk meg a mérkőzést. Újabb gólt szerzett ellenfelünk, de nem áltunk meg és két góllal már háromgólosra nőtt az előny. A negyed végén még 1-1 gól esett, így az első negyed 6-3-as vezetésünkkel zárult.

A második részben a félidő előtt beindítottuk a gépezetet és hatgólos előnyre tettünk szert, már 10-4-re vezettünk. A negyed végén még egy büntetőt értékesített a Debrecen, így a nagyszünetben 10-5-re vezettünk.

Innentől már csak az eredményre kellett figyelnünk és sikerült is tartani a különbséget, sőt a harmadik negyedben még egyet rátettünk és az utolsó negyed előtt már 13-7-re, hat góllal vezettünk.

Az utolsó negyedben mi kezdtük a góllővést, de a különbségen nem sikerült változtatnunk. A 4-4-es utolsó negyeddel a végeredmény 17-11-es győzelmünket hozta.

Ezzel az eredménnyel magabiztosan szereztük meg a harmadik helyezést. Sajnos a tavalyi címünket nem sikerült megvédenünk, de a dobogóra így is felkerültünk.

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem