image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Szoros mérkőzésen vereség az Oradea ellen

Idén a Nagyvárad is elindult a 2004-es Budapest Bajnokságban. Végig szoros mérkőzésen a csapat egy percig sem adta fel, az utolsó negyedben a négygólos hátrányból egy gólra feljöttünk, de a döntetlen már nem sikerült.

Az első negyedben fej-fej mellett haladtunk előre. Az első gólt a Nagyvárad szerezte, de nem sokkal utána egy büntetőhöz jutottunk és ezzel egyenlítettünk is. A következő támadást hárítottuk és a felúszásnál egy emberelőnyhöz jutottunk, amit be is lőttünk és vezetést szereztünk. Sajnos nem tartott sokáig és már a következő támadásban ki is egyenlítettek, majd a negyed végén még egy gólt szereztek.

A második negyed első felében még sikerült tartanunk az egygólos különbséget, de rengeteg helyzetet kihagytunk. A mérkőzés felénél 6-3-as eredménnyel álltunk, de egy percre sem álltunk meg.

A harmadik negyedben megint egy gólt kaptunk és már négygólos volt a hátrányunk, de mentünk előre és csináltuk a dolgunk. A negyed végére két gólt lefaragtunk a hátrányunkból és az utolsó játékrész előtt 8-6 volt az eredmény.

Az utolsó negyed jól indult és egyből egy góllal kezdtünk ellenfelünk hibáját kihasználva. Ezután percekig nem született gól, pedig háromszor is ott volt a lehetőségünk az egyenlítésre. Három emberelőnyünk volt egygólos hátránynál, de egyiknél sem sikerült a lövésig eljutnunk. 1:42-vel a vége előtt egy megúszásgóllal 9-7-re vezetett már ellenfelünk. Még ezután is volt két emberelőny és egy büntető is, de egyiket se sikerült belőnünk. A végén még egy góllal beállította a végeredményt a Nagyvárad, így 10-7-es vereséget szenvedtünk.

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem