image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Nagyarányú győzelem a tavalyi harmadik ellen

A 2004-es egyes csapatunk nyolc góllal volt jobb a mai napon a Kecskemét ellen, akik a tavalyi évben a harmadik helyen végeztek.

Az első perctől kezdve hajtottunk és nekik mentünk, ez az eredményen is látszott, 4-0-ig haladtunk előre és a negyed végén egy büntetőből tudott csak gólt szerezni a vendégcsapat.

A második részben folytattuk a gólgyártást és védekezésben is odatettük magunkat. Sok labdaszerzéssel járult hozzá kapusunk ahhoz, hogy ebben a negyedben nem kaptunk gólt, emellett az első negyedhez hasonlóan itt is négy gólt szereztünk. A nagyszünetben 8-1-es vezetéssel álltunk.

A mérkőzés második felében nem annyira figyeltünk oda a védekezésnél, de támadásban ugyanúgy mentünk előre. A harmadik negyedben egy kicsivel felzárkózott ellenfelünk. A negyedet 5-3-ra elveszítettük, de még így is 11-6-ra vezettünk.

Az utolsó negyedben még rátettünk egy lapáttal és növeltük az előnyt. Négy gólt lőttünk a negyed feléig, ezzel már 15-6-ra vezettünk. A végén még két gólt szerzett a Kecskemét, de a meccset a mi gólunkkal zártuk, ezzel 16-8-as győzelmet arattunk.

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem