image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Győzelem az OSC ellen

Végig vezetve magabiztos győzelmet aratott a 2004-es kettes csapatunk. Az első és a harmadik negyedben eldöntötték a mérkőzést.

Már az első negyedben sok helyzetünk kimaradt lefordulásokból és lövéseinkből egyaránt. Ennek ellenére 3-0-ás vezetést szereztünk, ami Aradszky Zsoltnak köszönhető, aki centerből szerzett egy büntetőt majd be is vágta. Ezután a negyedben még két gólt is szerzett centerből.

A következő negyedben viszont mintha egy másik mérkőzésbe csöppentünk volna. Az OSC volt csak eredményes ebben a negyedben, egy előny után 3-1-re módosult az eredmény. Ezután egy büntető következett, amit kapufára lőtt ellenfelünk, de a kipattanó után egy újabb büntetőhöz jutottak, amit már a kapusunk hárított. Támadásban nem voltunk eredményesek és védekezésben is voltak hiányosságok.

A harmadik negyedben visszatértünk a mérkőzésünkhöz. Jött egy szépen megjátszott emberelőny, amit a kapufás emberünk fejezett be egy szép passz után. Aradszky centerből újra eredményes volt és meglőtte negyedik gólját, majd egy labdaszerzés után újra centerbe játszottuk a labdát és megvolt az ötödik is. A negyedben kimaradt még egy emberelőnyünk is, de 8-1-ig még így is eljutottunk. Az utolsó negyed előtt 9-2-re vezettünk.

Az utolsó negyedben sajnos teljesen kiengedett a csapat, ez látszott az eredményen is. A negyed elején még egy gólt szereztünk és 10-2-es vezetés után jött az OSC öt gólja zsínorban. Sokszor lövésig sem jutottunk el, de a győzelmünk még így sem forgott veszélybe. A végeredmény 10-7 a javunkra.

A csapat edzője Marnitz Márk a mérkőzésről:
"Jól kezdtük a mérkőzést, bár voltak kimaradt helyzeteink is. A második negyedben rengeteg helyzetet halasztottunk el és védekezésben is szétestünk. A harmadik negyed volt a döntő, ahol a megbeszéltek szerint játszottunk és bebiztosítottuk győzelmünk."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem