image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright
-->

Újabb győzelem

A 2004-es kettes csapatunk a Dunaújváros ellen aratott győzelmet a Szőnyi úti uszodában. Nehezen indult, de a két középső negyedben jó játékkal bebiztosítottuk győzelmünk.

 

Az első negyedben csak kapaszkodni tudtunk ellenfelünkre, akik háromszor is vezetést szereztek a negyedben. Minden alkalommal sikerült kiegyenlítenünk, de könnyen elkerülhető gólokat kaptunk és 3-3-as negyeddel kezdtünk. Sajnos védekezésben aludtunk az elején, de a második és harmadik negyedre sikerült összeszedni magunkat.

A második negyedben már meg is szereztük a vezetést, de ezzel nem álltunk meg és már jött is a következő gól. Ekkor már 5-3-ra vezettünk, de sajnos a következő támadásban sikerült ellenfelünknek is betalálni. Egy kihagyot lővés nálunk, majd egy kihagyott lövés a túloldalon is és jöhetett is a gólunk, amivel a felénél 6-4-re vezettünk.

A harmadik negyedben igazi góleső esett, összesen hét gól volt, amiből mi ötöt vállaltunk. Elhoztuk a labdát és egyből egy gólt szereztünk a támadásból. Nem sokat kellett várni a következőre, elcsentük a labdát ellenfelünktől és egy újabb gól született, ezzel már 8-4-re vezettünk. A negyedben 5-2-re nyertünk és így már 11-6-ra vezettünk.

Az utolsó negyedet sajnos elvesztettük 3-2-re, de ezzel nem volt gond mivel így is 13-9-re nyertünk.

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem