image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright
-->

A Szigeten és a Komjádiban 2004-es csapataink

A kettes csapatunk a Szigeten játszott a Fradi ellen, egyes csapatunk a Komjádiban a Vasas ellen. A mai mérce egy győzelem és egy vereség volt.

A kettes csapatunk 11:30-kor kezdett a Széchy medencében. Nem úgy sikerült a mérkőzés ahogy terveztük. Az első negyedben nagy lendülettel esett nekünk a Fradi és 4-0-ra húztak el. Ezt folytatták a második negyedben is, végig kihasználták hibáinkat és többször is lefordultak. Szerencsénk sem volt, többször is a kapufát találtuk el.

Az utolsó negyedben sikerült elkezdenünk a saját játékunkat játszani és két gólt is szereztünk. Ez sajnos nem változtatott az eredményen, 15-2-re kaptunk ki.

A mérkőzés jegyzőkönyve.

Az egyes csapatunk a Vasas ellen játszott. Végig magabiztos előnyét növelte csapatunk az első perctől kezdve. Az első negyedben már 5-1-es vezetést szerztünk és végig remekül védekeztünk.

A második negyedben igaz elől nem voltunk annyira eredményesek, mint a többi negyedben, de még így is 2-0-ra nyertünk. A legjobb negyed viszont ezután következett, ahol 6-1-es negyeddel már 13-2-re vezettünk.

A győzelem már megvolt, de ez nem állított meg bennünket. Az utolsó negyedet is úgyan úgy megnyomtuk, mint a többit és még három góllal növeltük az előnyünk. A végén 17-3 állt az eredményjelzőn.

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem