image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright
-->

Két csapat, két mérkőzés

A 2004-es Budapest Bajnokságban tegnap minkét csapatunk játszott két helyszínen. Az egyes csapatunk 9 órakor Leányfalun magabiztos győzelmet aratott. A kettes Csapatunk 12 órakor a BVSC ellen szenvedett vereséget.

BVSC - KSI SE II. mérkőzés

Korai meccsen egyes csapatunk az első percekben még nem igazán pörgött fel, így a vezetést a Dunakanyar szerezte meg az első gólt. A negyed második felében sikerült egyenlítenünk és 4-1-es vezetést szereznünk. Még egy gólt szerzett az ellenfelünk, így 4-2-re álltunk az első negyed után.

A folytatásban egy gólra jött fel ellenfelünk, de egy akciógólunk után újra megnyugodhattunk. Ennek ellenére két emberelőnyünk is kimaradt, de a negyed végére összeszedtük magunkat és két gyors gól után már 7-3-ra négy góllal vezettünk.

A mérkőzés végéig hasonlóan ment a játék és sikerült végig növelni az előnyünket. A végére 7 góllal 16-9-re sikerült megnyernünk a mérkőzést. Elég sok volt a kapott gólunk ezen a mérkőzésen, de a győzelemünket nem veszélyeztette semmi.

A mérkőzés jegyzőkönyve.

Kettes csapatunk 12 órakor játszott a BVSC ellen. Sajnos már az elején kaptunk elkerülhető gólokat ellenfelünktől és elől nem sikerült eredményesen játszanunk. Az első két támadásukból gólt szereztek, így 2-0-ás hátrányba kerültünk. Ezután jött két emberelőnyünk, ahol a kapufát találtuk el, nem volt szerencsénk. A negyed végén még egy gólt kaptunk, így az első negyed után 3-0 volt az eredmény.

A második negyedben nem sikerült kapura lőnünk, összesen egy kapuralővésünk volt a negyed végén. Négy gólt is kaptunk ebben a negyedben, így 7-0 volt a félidő eredménye.

A harmadik negyedben beindult a támadásunk és több emberelőnyt is kiharcoltunk, de sajnos nem sikerült gólra váltani. Volt egy büntetőnk is, ezt sikerült gólra váltani és mellette egy akciógólt is szereztünk. Az utolsó negyed előtt 12-2-re álltunk.

A végén jobban küzdöttünk elől viszont a védekezésben még mindig voltak hibáink, amit kihasznált ellenfelünk. Kapusunk egy büntetőt hárított, elől egy gólt sikerült még szereznünk. A végeredmény 17-3 a BVSC javára.

A csapat edzője Marnitz Márk a mérkőzésről:
"Alapozásból jövünk, keveset labdázunk edzéseken. Ez meglátszott a támadásunkon is, elég inaktívak voltunk elől. Ennek ellenére több gólt vártam a csapattól és nagyobb figyelmet a védekezésben. Sokat hibáztunk hátul, amit a BVSC nem hagyott büntetlenül. Három gólt szereztünk úgy, hogy hét emberelőnyünkből egyet sem lőttünk be. Erősebb csapat ellen játszottunk, de nem ekkora a különbség a két csapat között. Körülbelül 4-5 gól elkerülhető lett volna és az emberelőnyök legalább felét be kellett volna lőnünk. Két hét múlva jön a Győr elleni mérkőzés, ahol győzelem a cél. Dolgozunk tovább és készülünk a rájátszásra."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem