image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright
-->

Győzött csapatunk az UVSE II ellen

Az UVSE második csapata ellen játszott 2004-es egyes csapatunk. Jó kezdés után végig mi uraltuk a mérkőzést és 13-6-os győzelmet arattunk. 

Már az első negyed első felében magabiztos előnyre tettünk szert, három perc telt el a mérkőzésből és már 3-0-ra vezettünk. Ebben a negyedben már csak az UVSE talált be, így 3-1-es negyeddel kezdtük a meccset.

A második negyedben folytattuk az előnyünk növelését, két gólt szereztünk, így már 5-1 volt az állás. Még egy-egy találat következet mindkét csapattól, ezzel a felénél 6-2-es állás állt az eredményjelzőn.

A következő negyedben nem volt ekkora a különbség, jól helyt állt ellenfelünk, de a különbséget most is sikerült eggyel növelni. A negyedet 3-2-re nyertük meg, ezzel pedig már 9-4-re öt góllal vezettünk.

Az utolsó negyedben voltunk a legeredményesebbek, itt négyszer is betaláltunk ellenfelünk kapujába, de megint két gólt kaptunk, hátul néhol pontatlanok voltunk a mérkőzés második felében. A győzelem nem volt kérdés, hét góllal 13-6-ra nyertünk.

A csapat edzője Székely Bulcsú a mérkőzésről:
"Gratulálok mindkét csapatnak, voltak nagyon szép momentumok a mérkőzésen. Érezhető volt minkét csapaton, hogy alapozásból érkeztek erre a mérkőzésre."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem