image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright
-->

Kettes csapatunk is győzőtt

A 2004-es korosztályban a kettes csapatunk is győzelmet aratott ma a Győr csapata ellen. Az elején két gólos hátrányba kerültünk, de fordítottunk és a végén 11-8-as győzelmet arattunk.

Az első negyedben pár percig nem született gól. Ezt a Győr törte meg és megszerezte a vezetést. Nem sokkal utána már 2-0-ra vezetett, de ez nem zavart meg minket. Másfél perccel a negyed vége előtt beindultunk és megszereztük első gólunkat. Nem sokat kellett várni és egy büntető következett, amit be is lőttünk, ezzel már döntetlen. Fordult a kocka és megint nálunk a labda, egy emberelőnyt játszottunk meg. A kapufás embert megjátszva már 3-2-re vezettünk. A negyednek közel sem volt vége még 35 másodperc volt hátra és még két gól született. Ellenfelünk kiegyenlített, ezután kevesebb mint egy támadásunk maradt, egy kiállítás után egy passzra volt időnk és egy lövésre. Gól és a negyednek vége is, az állás 4-3 a javunkra.

A második negyedet jól indítottuk és két gólt is szereztünk az első két támadásunkból. Ekkor már 6-3-ra vezettünk. A folytatásban percekig nem született gól, majd a negyed végén sikerült a Győrnek egy emberelőnyt belőnie. Egy távoli lövésből még visszaállítottuk a háromgólos előnyt a félidőre.

Néhány gól nélküli perc következett, egy büntetőt elhibáztunk, de volt esélyünk még egyre, mert az ellenfél kiállított játékosa nem hagyta el a medencét. Most már nem hibáztunk és értékesítettük a büntetőt. A középkezdésből egy gyors labdaszerzés után egy megúszásgóllal már 9-4-re vezettünk. Két gól következett az ellenfelünktől, de a negyedet mi zártuk. Az utolsó negyed előtt 10-6-ra vezettünk.

A végén még egy gólt szereztünk, amivel bebiztosítottuk a győzelmünk. A mérkőzés végéig már csak két gól következett, amit a Győr szerzett. Volt még pár helyzetünk, de már nem sikerült gól szereznünk. A mérkőzés 11-8-as győzelmünkkel ért véget. Ezzel vége az alapszakasznak, így várjuk a folytatást.

A csapat edzője Marnitz Márk a mérkőzésről:
"Beragadtunk a rajtnál, így kétgólos hátrányba kerültünk, de nagy dolognak tartom, hogy nem álltunk meg és egy perc alatt fordítani tudtunk. Voltak szép momentumai a mérkőzésnek, de még mindig sokat hibáztunk védekezésben. A hibák ellenére elégedett vagyok a csapat játékával és örülök a győzelemnek. Gratulálok a csapatomnak, dolgozunk tovább a hasonló sikerekért!"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem