image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

YBL ellen a rájátszás első meccsén

A 2004-es második csapatunk az YBL ellen játszotta a rájátszás első mérkőzését. Sok hibával játszottunk, de magabiztosan 10-8-ra nyertünk.

 

Jól kezdtük a mérkőzést és sikerült 2-0-ra ellépnünk úgy, hogy kihagytunk egy büntetőt. Egyből a második gólunk után egy előnyt játszhatott az YBL, amit sikerült belőniük. Ezután egy újabb büntető szereztünk, de ezt is kihagytuk, ami nem maradt büntetlenül. A negyed végén az YBL kiegyenlített.

A második negyedet egy büntetővel kezdtük, de ezt most már belőttük. Újra sikerült kétgólos vezetés szereznünk egy gyönyörű akciógóllal. A következő egy emberelőny volt, amit kihagytunk, de a kipattanó hozzánk jött vissza. Egyből előttük és már 5-2-re vezettünk. Még két gól volt a negyed végén. Sikerült 6-2-re vezetnünk, de a negyedet az YBL zárta, így 6-3-as vezetéssel álltunk a mérkőzés felénél.

Rosszul kezdtük a harmadik negyedet és sikerült feljönnie az YBL-nek, még 6-5-re vezettünk. Ezután beindultunk és a negyed végéig három gólt is szereztünk, ezzel 9-5-ös vezetéssel vártuk az utolsó játékrészt.

Pár percig nem esett gól, de utána egy újabb gólt szereztünk, ezzel már 10-5-re vezettünk. Már biztos volt a győzelmünk, de még az eredményen csiszolni tudott ellenfelünk, így a végén 10-8-ra nyertünk.

A csapat edzője Marnitz Márk a mérkőzésről:
"Jól kezdtünk a mérkőzésen, de két büntetőt is kihagytunk az első negyedben, amit nem hagyott büntetlenül ellenfelünk. 4-0 helyett 2-2 lett az első negyed. Végig sokat hibáztunk támadásban és védekezésben is, utóbbinál kevesebbet. Rengeteg helyzetet kihagytunk, ezen javítanunk kell."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem